Destiller

Agregat chłodzący (wytwornica wody lodowej, chiller) do piwa, wina oraz destylatów alkoholowych, Wersja MLT (low temperature)

Producent:
Kod produktu: Chilly MLT 25 / 35 / 45
Ean:
Dostępność: Wybierz wariant
Agregat chłodzący niemieckiej firmy Kreyer, to kompaktowa, niezawodna konstrukcja wyposażona we wszystkie elementy niezbędne do produkcji wody zobacz pełny opis
Wybierz wariant:
Chilly 25 MLT 21 780 17 707 Wysyłka w ciągu 14 dni
Chilly 35 MLT 23 880 19 415 Wysyłka w ciągu 14 dni
Chilly 45 MLT 25 874 21 036 Wysyłka w ciągu 14 dni
Cena brutto: 21 780
Cena netto: 17 707
OPIS

Agregat chłodzący niemieckiej firmy Kreyer, to kompaktowa, niezawodna konstrukcja wyposażona we wszystkie elementy niezbędne do produkcji wody lodowej: hermetycznie zabudowaną sprężarkę, pompę, zbiornik na wodę/glikol. Agregat Kreyer Chilly to doskonałe rozwiązanie dla browarów rzemieślniczych, winnic, destylarni, gdzie niezbędna jest stała, niska temperatury do fermentacji i leżakowania piwa, wina lub destylatów owocowych.

Prezentowana wytwornica wody lodowej przeznaczona do chłodzenia zbiorników fermentacyjnych i ciśnieniowych oraz do chłodzenia gorącej brzeczki w płytowym wymienniku ciepła. Zwarta, kompaktowa budowa umożliwia prosty montaż i łatwą obsługę. Urządzenie przystosowane do pracy z kontrolerem temperatury FermFlex.

Parametry techniczne agregatów chłodzących Kreyer - modele Chlilly MLT (low temperature)
Model urządzenia Chilly 25 MLT Chilly 35 MLT Chilly 45 MLT
Moc chłodząca (kW) (dla temp. otoczenia 32°C i temp. wody 15°C) 2,2 3,1 4,2
Pojemność zbiornika na wodę (l) 20 26 26
Zakres chłodzenia wody/glikolu -10°C do +25°C
Zasilanie 230V
Długość (mm) 523 609 609
Szerokość (mm) 707 757 757
Wysokość (mm) 421 479 479
Waga (kg) 65 75 80
Do tego produktu polecamy
Inne produkty tego producenta
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.