BPOL
BrennZyme HT-DS
Termostabilna α-amylaza, upłynnianie skrobi/zacieranie. 130 – 300 ml/t skrobi.
BrennZyme HT-DS jest wysoce termostabilną bakteryjną α-amylazą skutecznie
BrennZyme FAL
BrennZyme FAL Pleśniowa α-AMYLAZA dla przemysłu gorzelniczego i piwowarskiego.
BrennZyme FAL jest pleśniową α-amylazą, dostępną w postaci płynnej. Jest ona
BrennZyme GAF-T HC
BrennZyme GAF-T HC . GLUCOAMYLAZA do produkcji etanolu i syropów glukozowych. Enzym scukrzający.
BrennZyme GAF-T HC to wysokoskoncentrowana glukoamylaza produkowana
BrennZyme Nitro Plus 2L
Enzym - kwaśna grzybowa proteaza do rozkładu białka w zacierach.
BrennZyme Nitro Plus 2L to proteaza (enzym rozkładający białko) pracujący w kwaśnym pH typowym
Drożdże gorzelnicze aktywne instant
Drożdże gorzelnicze aktywne, instant oferowane są w formie niepylącego mikrogranulatu. Przeznaczone są do fermentacji alkoholowej typowych zacierów gorzelniczych, zarówno
BRENPECT Ultra Color
BrenPect Ultra Color to spożywczy enzym pektolityczny produkowany metodą kontrolowanej fermentacji wyselekcjonowanego szczepu Aspergillus Niger. Enzym posiada certyfikaty koszerności...