Destiller

Chiller, wytwornica wody lodowej AquaZero_2,7 with 3,0 kW

Producent:
Dostępność: Wysyłka w ciągu 14 dni
Kompaktowy chiller, wytwornica wody lodowej wyposażony w zbiornik na wodę i pompę odśrodkową. Chiller typu otwartego. Urządzenie zobacz pełny opis
Cena brutto: 36 633
Cena netto: 29 783
OPIS

Kompaktowy chiller, wytwornica wody lodowej wyposażony w zbiornik na wodę i pompę odśrodkową. Chiller typu otwartego. Urządzenie wyposażone dodatkowo w grzałkę elektryczną - możliwość podgrzania zbiornika. W temperaturach wylotowych poniżej + 10 ° C wymagane jest użycie środka glikolu propylenowego , ok 30%). W cenie urządzenia jest zestaw zabezpieczający przed przelaniem. 

Kompaktowy agregat wody lodowej AquaZero 3,0 kW:

  • Zakres temperatury wody chłodzącej od: -5°C* do +15°C
  • Zakres temperatury otoczenia od: +5°C do +42°C
  • Moc chłodnicza: 3,0 kW
  • Czynnik chłodniczy: R134a
  • Zgodnie z rozporządzeniem F-Gas (UE) nr 517/2014 do 13,5 kW NIE jest wymagany test szczelności**
  • Zasilanie: 230 V, 1 faza, 50 Hz
  • Kabel przyłączeniowy: 4 metry z wtyczką
  • Przyłącze wody wlotowej/wylotowej: gwint zewnętrzny 1/2 cala
  • Pojemność zbiornika na wodę: 28 litrów
  • W zestawie Zawór obejściowy, manometr, filtr siatkowy, wyłącznik pływakowy niedoboru wody
  • Wymiary: dł. 1000 x wys. 470 x gł. 520 mm
  • Waga: 150 kg bez wody i dodatkowych opcji

ZALETY:

  • Kabel połączeniowy 4 metry z wtyczką
  • Sito zainstalowane w dopływie wody
  • Obejście z manometrem zainstalowanym w urządzeniu
  • Zainstalowany wyłącznik pływakowy do alarmu niskiego poziomu wody
  • Skraplacz MicroGroove (filtr mikrokanałowy, wrażliwy na zanieczyszczenia)
  • Seria A dla min. temperatury wylotowej -5 ° C
Pliki do pobrania
Inne produkty tego producenta
Ostatnio przeglądane
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.