Destiller

Chiller, wytwornica wody lodowej AquaZero_2,7 with 3,0 kW

Producent:
Dostępność: Wysyłka w ciągu 14 dni
Kompaktowy chiller, wytwornica wody lodowej wyposażony w zbiornik na wodę i pompę odśrodkową. Chiller typu otwartego. Urządzenie zobacz pełny opis
Cena brutto: 35 703
Cena netto: 29 027
OPIS

Kompaktowy chiller, wytwornica wody lodowej wyposażony w zbiornik na wodę i pompę odśrodkową. Chiller typu otwartego. Urządzenie wyposażone dodatkowo w grzałkę elektryczną - możliwość podgrzania zbiornika. W temperaturach wylotowych poniżej + 10 ° C wymagane jest użycie środka glikolu propylenowego , ok 30%). W cenie urządzenia jest zestaw zabezpieczający przed przelaniem. 

Kompaktowy agregat wody lodowej AquaZero 3,0 kW:

  • Zakres temperatury wody chłodzącej od: -5°C* do +15°C
  • Zakres temperatury otoczenia od: +5°C do +42°C
  • Moc chłodnicza: 3,0 kW
  • Czynnik chłodniczy: R134a
  • Zgodnie z rozporządzeniem F-Gas (UE) nr 517/2014 do 13,5 kW NIE jest wymagany test szczelności**
  • Zasilanie: 230 V, 1 faza, 50 Hz
  • Kabel przyłączeniowy: 4 metry z wtyczką
  • Przyłącze wody wlotowej/wylotowej: gwint zewnętrzny 1/2 cala
  • Pojemność zbiornika na wodę: 28 litrów
  • W zestawie Zawór obejściowy, manometr, filtr siatkowy, wyłącznik pływakowy niedoboru wody
  • Wymiary: dł. 1000 x wys. 470 x gł. 520 mm
  • Waga: 150 kg bez wody i dodatkowych opcji

ZALETY:

  • Kabel połączeniowy 4 metry z wtyczką
  • Sito zainstalowane w dopływie wody
  • Obejście z manometrem zainstalowanym w urządzeniu
  • Zainstalowany wyłącznik pływakowy do alarmu niskiego poziomu wody
  • Skraplacz MicroGroove (filtr mikrokanałowy, wrażliwy na zanieczyszczenia)
  • Seria A dla min. temperatury wylotowej -5 ° C
Pliki do pobrania
Inne produkty tego producenta
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.