Wysokiej jakości beczki o dużej pojemności wykonana z dębu francuskiego renomowanego francuskiego producenta. beczka wyposażona w stojak oraz armaturę ze stali
Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
SEGUIN MOREAU rozwija swoją wiedzę w zakresie produkcji różnego rodzaju zbiorników drewnianych od lat 70. XX wieku, okazując największy szacunek dla autentycznego,
Beczka z dębu francuskiego do fermentacji win czerwonych, demi-muid, 600 litrów. Beczkę można obracać wokół jej osi, co w efekcie umożliwia delikatne mieszanie jej
Młynek (rozdrabniacz) do owoców ziarnkowych, jagodowych lub warzyw z szybko wymiennymi tarczami ze stali nierdzewnej, z regulacją stopnia mielenia. Urządzenie wykonane jest ze
Odszypułkowarka do winogron model Delta Oscillys. Dzięki przemyślanej, wyjątkowej budowie proces odszypułkowania przebiega bez pracy wałka, bijaka i koszyka obrotowego,
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Półautomatyczny monoblok do win musujących, szampana do korkowania butelek szklanych korkiem naturalnym oraz zakręcania koszyczków drucianych. Może być stosowany do
W systemach wody lodowej otwartych i zamknietych należy używać zaworu nadmiarowego (przelewowy, by-pass) aby zapewnić wystarczający przepływ wody w każdej chwili,
Krystaliczny monohydrat dekstrozy z winogron. Jest to autentyczna frakcja glukozy monosacharydowej obecnej w soku winogronowym. Występuje w postaci białych
Seria pomp M została opracowana specjalnie dla przemysłu napojowego do delikatnego transportu wszelkich płynów spożywczych w tym min. soków, wina, cydru, piwa,
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.