Destylatory

Destiller
Całkowita pojemność kotła - 95 litrów
Pojemność robocza - 80 litrów
Minimalna ilość napełnienia - 30 litrów
Standardowy czas od włączernia
42 221 Dostawa w ciągu 30 dni
Producent: Arnold Holstein
Nowoczesny destylator kolumnowy do wytwarzania najwyższej jakości destylatów owocowych i zbożowych w tym m.in.: śliwowicy, winiaków, destylatów
Producent: ENOL
Filtr płytowy ENOL F20 wykonany ze stali nierdzewnej. Urządzenie wyposażone jest w 16 plastikowych płyt filtracyjnych 20x20 cm, które umożliwiają
Producent: ENOL
Filtr płytowy ENOL (filtr okrągły) R22 VA/VA ze stali nierdzewnej, z pompą odśrodkową. Okrągły filtr ENOL R22 ze stali nierdzewnej jest idealny do filtrowania
Producent: Arnold Holstein
Nowoczesny destylator kolumnowy do wytwarzania najwyższej jakości destylatów owocowych i zbożowych w tym m.in.: śliwowicy, winiaków, destylatów
Producent: Arnold Holstein
Nowoczesny destylator kolumnowy do wytwarzania najwyższej jakości destylatów owocowych i zbożowych w tym m.in.: śliwowicy, winiaków, destylatów
Producent: Arnold Holstein
Duże destylarnie o pojemności aparatu odpędowego do 10 000 litrów. 
Producent: Arnold Holstein
Odśrodkowa pompa zanurzeniowa ze stali nierdzewnej do tłoczenia miazgi owocowej (pulpy) z beczek o poj. 220 l do destylatora. Pompa bardzo poręczna i łatwa w użyciu. Może
Producent: Arnold Holstein
Kadź zacierna, ogrzewana elektrycznie, z płaszczem grzejnym.  Konstrukcja z podwójnymi ściankami w obudowie i dnie umożliwia szybkie
Producent: Arnold Holstein
Specjalistyczna pompa odśrodkowa ze stali nierdzewnej do transportu gorącego wywaru po destylacji. Obudowa pompy i wirnik wykonane ze stali nierdzewnej. Osłona silnika ze stali
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.