Drożdże, enzymy, dodatki

Destiller
Producent: Erbsloh
Spiriferm to silnie fermentujące suche, czyste drożdże ze szczepu Saccharomyces cerevisiae. Charakterystyka fermentacyjna Spiriferm doskonale sprawdzają się podczas fermentacji
132 Wysyłka w ciągu 24 h
Producent: Erbsloh
Cydr: tak
Opis produktu
Oenoferm® C2 to wyselekcjonowane suche drożdże do fermentacji nastawów na bazie owoców lub skrobi np. ziemniaczanej. szybki start
Producent: Erbsloh
Drożdże gorzelnicze Spiriferm Arom, to wyselekcjonowane drożdże intensyfikujące aromaty, do stosowania w gorzelnictwie. SpiriFerm Arom to efektywnie fermentujące suszone drożdże
159 Wysyłka w ciągu 24 h
Producent: Cargill
Cukier gronowy (glukoza krystaliczna, dextroza), producent: Cargill. Pakowana w worki o wadze 25 kg. 
Ułatwia start fermentacji, gwarantuje pełne
7 128 Wysyłka w ciągu 48 h
Producent: Erbsloh
Silny enzym do przetwórstwa jabłek i gruszek 

Skoncentrowany, płynny preparat enzymatyczny (EC. 3.2.1.15) z Aspergillus niger do selektywnej degradacji
Producent: BPOL
Enzym - kwaśna grzybowa proteaza do rozkładu białka w zacierach. BrennZyme Nitro Plus 2L to proteaza (enzym rozkładający białko) pracujący w kwaśnym pH typowym
Producent: BPOL
Podstawowy enzym do tłoczenia soków NFC.  BrenPect Ultra Color to spożywczy enzym pektolityczny produkowany metodą kontrolowanej fermentacji wyselekcjonowanego szczepu
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.