Producent: Erbsloh
Miód pitny: tak
Oenoferm® Icone to drożdże do produkcji win czerwonych przeznaczonych do leżakowania. Ten szczep zapewnia fermentację nawet w trudnych
warunkach. Cechą charakterystyczną tych
Miód pitny: tak
Oenoferm® Icone to drożdże do produkcji win czerwonych przeznaczonych do leżakowania. Ten szczep zapewnia fermentację nawet w trudnych
warunkach. Cechą charakterystyczną tych
Producent: Erbsloh
Miód pitny: tak
Mocne drożdże suszone o silnie aromatycznym profilu. ich ziołowy i owocowy charakter sprawia, że nadają się do białych odmian winogron, np.: Pinot, Chardonnay,
Miód pitny: tak
Mocne drożdże suszone o silnie aromatycznym profilu. ich ziołowy i owocowy charakter sprawia, że nadają się do białych odmian winogron, np.: Pinot, Chardonnay,
Producent: Erbsloh
Cydr: tak
Oenoferm® Freddo
Szczególnie świeże i owocowe wina dzięki zimnej fermentacji.
Oenoferm® Freddo to szczep drożdży Saccharomyces cerevisiae var. bayanus
Cydr: tak
Oenoferm® Freddo
Szczególnie świeże i owocowe wina dzięki zimnej fermentacji.
Oenoferm® Freddo to szczep drożdży Saccharomyces cerevisiae var. bayanus
Producent: Erbsloh
Drożdże Metschnikowia pulcherrima, do bioprotekcji.
Innowacyjna bioprotekcja przed niepożądanymi działaniami mikrobiologicznymi. Wczesne zastosowanie Oenoferm® MProtect skutecznie
Drożdże Metschnikowia pulcherrima, do bioprotekcji.
Innowacyjna bioprotekcja przed niepożądanymi działaniami mikrobiologicznymi. Wczesne zastosowanie Oenoferm® MProtect skutecznie
Producent: Erbsloh
Trenolin Bouquet Plus pektoenzym Płynny enzym pektolityczny o wysokiej czystości, wyizolowany w celu uwolnienia aromatu. Nie zawiera depsydazy. Opis produktu: Trenolin
Trenolin Bouquet Plus pektoenzym Płynny enzym pektolityczny o wysokiej czystości, wyizolowany w celu uwolnienia aromatu. Nie zawiera depsydazy. Opis produktu: Trenolin
Producent: Erbsloh
Spiriferm Classic to silnie fermentujące suche, czyste drożdże ze szczepu Saccharomyces cerevisiae. Charakterystyka fermentacyjna Spiriferm Classic jest idealna podczas fermentacji
Spiriferm Classic to silnie fermentujące suche, czyste drożdże ze szczepu Saccharomyces cerevisiae. Charakterystyka fermentacyjna Spiriferm Classic jest idealna podczas fermentacji
Producent: Erbsloh
Drożdże gorzelnicze Spiriferm Arom, to wyselekcjonowane drożdże intensyfikujące aromaty, do stosowania w gorzelnictwie. SpiriFerm Arom to efektywnie fermentujące suszone drożdże
Drożdże gorzelnicze Spiriferm Arom, to wyselekcjonowane drożdże intensyfikujące aromaty, do stosowania w gorzelnictwie. SpiriFerm Arom to efektywnie fermentujące suszone drożdże
Producent: Erbsloh
Mieszanka kwasów do zakwaszania zacierów destylacyjnych. Dodatek reduktora pH firmy Erbslöh chroni zacier przed infekcjami bakteryjnymi. Pozwala to uniknąć zmniejszonej
Mieszanka kwasów do zakwaszania zacierów destylacyjnych. Dodatek reduktora pH firmy Erbslöh chroni zacier przed infekcjami bakteryjnymi. Pozwala to uniknąć zmniejszonej
Producent: Erbsloh
Preparat enzymatyczny do upłynnienia, degradacji związków pektynowych występujących w zacierach owocowych.
W skrócie:
Produkt Skoncentrowany,
Preparat enzymatyczny do upłynnienia, degradacji związków pektynowych występujących w zacierach owocowych.
W skrócie:
Produkt Skoncentrowany,
Producent: Erbsloh
Enzym do zacierów zbożowych EnerZyme® Amyl - Enerzym® Amyl.
Upłynnianie i sacharyfikacja zacierów zbożowych. Upłynnia i dekstrynizuje
Enzym do zacierów zbożowych EnerZyme® Amyl - Enerzym® Amyl.
Upłynnianie i sacharyfikacja zacierów zbożowych. Upłynnia i dekstrynizuje
Producent: Erbsloh
Enzym do zacierów zbożowych VISCO Enerzym®. Silna degradacja glukanów w zacierach zbożowych. Do degradacji glukanów roślinnych w słodzie lub
Enzym do zacierów zbożowych VISCO Enerzym®. Silna degradacja glukanów w zacierach zbożowych. Do degradacji glukanów roślinnych w słodzie lub
Producent: Erbsloh
Silna glukoamylaza do sacharyfikowania skrobi. Wysoko skoncentrowana glukoamylaza (EC.3.2.1.3.) z Aspergillus niger do degradacji hydrolizowanej skrobi. W skrócie: Produkt:
Silna glukoamylaza do sacharyfikowania skrobi. Wysoko skoncentrowana glukoamylaza (EC.3.2.1.3.) z Aspergillus niger do degradacji hydrolizowanej skrobi. W skrócie: Produkt:
Producent: Erbsloh
Vitamon® Combi - kombinacja składników odżywczych dla bezpiecznej fermentacji. Produkty z serii Vitamon® wspierają dynamiczną aktywność fermentacyjną
Vitamon® Combi - kombinacja składników odżywczych dla bezpiecznej fermentacji. Produkty z serii Vitamon® wspierają dynamiczną aktywność fermentacyjną
Producent: Erbsloh
Distizym® Protacid - Kwaśna proteaza grzybowa
Hydrolizuje białka w peptydy i aminokwasy. Główna aktywność enzymu opiera się na proteinazie (EC.3.4.2x.xx)
Distizym® Protacid - Kwaśna proteaza grzybowa
Hydrolizuje białka w peptydy i aminokwasy. Główna aktywność enzymu opiera się na proteinazie (EC.3.4.2x.xx)