Enerzym® HT
Producent: Erbsloh
Silna glukoamylaza do sacharyfikowania skrobi. Wysoko skoncentrowana glukoamylaza (EC.3.2.1.3.) z Aspergillus niger do degradacji
zobacz pełny opis
Silna glukoamylaza do sacharyfikowania skrobi. Wysoko skoncentrowana glukoamylaza (EC.3.2.1.3.) z Aspergillus niger do degradacji hydrolizowanej skrobi.
W skrócie:
Cechy szczególne:
Sprawdź kartę techniczną, aby uzyskać informacje o temperaturze i pH
Dozowanie Sacharyfikacja z surowców skrobiowych: 500 ml/tonę
Degradacja skrobi do produkcji koncentratu soku jabłkowego: 10–25 ml/1000 l soku (12 °Bx)
Minimalizacja ekstraktu resztkowego w piwach dietetycznych: 2–5 ml/100 l zielonego piwa
Jednostka opakowaniowa 10 kg, 1125 kg