Enzym do zacierów zbożowych EnerZyme® Amyl
Producent: Erbsloh
Enzym do zacierów zbożowych EnerZyme® Amyl - Enerzym® Amyl.
Upłynnianie i sacharyfikacja zacierów zobacz pełny opis
Upłynnianie i sacharyfikacja zacierów zobacz pełny opis
Enzym do zacierów zbożowych EnerZyme® Amyl - Enerzym® Amyl.
Upłynnianie i sacharyfikacja zacierów zbożowych. Upłynnia i dekstrynizuje żelatynizowane, strawione skrobie w zacierach zbozowych w zakresie temperatur 50–95 °C. Główna aktywność opiera się na termostabilnej i tolerancyjnej na kwas α-amylazie (EC.3.2.1.1).
W skrócie:
Cechy szczególne:
Szybkie i niezawodne rozkład skrobi.
Szeroki zakres temperatur od 50 do 95 °C.
Sprawdź kartę techniczną, aby uzyskać więcej informacji na temat temperatury, pH i inaktywacji.
Dozowanie: Zaciery zbożowe przeznaczone do fermentacji: 200 ‐ 400 ml/t skrobi
Zacier do napojów zbożowych: 100 ‐ 300 ml/t zbóż
Jednostka opakowaniowa 10 kg