Drożdże Metschnikowia pulcherrima, do bioprotekcji.
Innowacyjna bioprotekcja przed niepożądanymi działaniami mikrobiologicznymi. Wczesne zastosowanie Oenoferm® MProtect skutecznie
Innowacyjna bioprotekcja przed niepożądanymi działaniami mikrobiologicznymi. Wczesne zastosowanie Oenoferm® MProtect skutecznie

Trenolin Bouquet Plus pektoenzym
Płynny enzym pektolityczny o wysokiej czystości, wyizolowany w celu uwolnienia aromatu. Nie zawiera depsydazy.
Opis produktu:
Trenolin

Spiriferm Classic to silnie fermentujące suche, czyste drożdże ze szczepu Saccharomyces cerevisiae.
Charakterystyka fermentacyjna Spiriferm Classic jest idealna podczas fermentacji

Drożdże gorzelnicze Spiriferm Arom, to wyselekcjonowane drożdże intensyfikujące aromaty, do stosowania w gorzelnictwie.
SpiriFerm Arom to efektywnie fermentujące suszone drożdże

Mieszanka kwasów do zakwaszania zacierów destylacyjnych.
Dodatek reduktora pH firmy Erbslöh chroni zacier przed infekcjami bakteryjnymi. Pozwala to uniknąć zmniejszonej

Preparat enzymatyczny do upłynnienia, degradacji związków pektynowych występujących w zacierach owocowych.
W skrócie:
Produkt Skoncentrowany,
W skrócie:
Produkt Skoncentrowany,

Enzym do zacierów zbożowych EnerZyme® Amyl - Enerzym® Amyl.
Upłynnianie i sacharyfikacja zacierów zbożowych. Upłynnia i dekstrynizuje
Upłynnianie i sacharyfikacja zacierów zbożowych. Upłynnia i dekstrynizuje

Enzym do zacierów zbożowych VISCO Enerzym®. Silna degradacja glukanów w zacierach zbożowych. Do degradacji glukanów roślinnych w słodzie lub

Silna glukoamylaza do sacharyfikowania skrobi. Wysoko skoncentrowana glukoamylaza (EC.3.2.1.3.) z Aspergillus niger do degradacji hydrolizowanej skrobi.
W skrócie:
Produkt:

Vitamon® Combi - kombinacja składników odżywczych dla bezpiecznej fermentacji. Produkty z serii Vitamon® wspierają dynamiczną aktywność fermentacyjną

Distizym® Protacid - Kwaśna proteaza grzybowa
Hydrolizuje białka w peptydy i aminokwasy. Główna aktywność enzymu opiera się na proteinazie (EC.3.4.2x.xx)
Hydrolizuje białka w peptydy i aminokwasy. Główna aktywność enzymu opiera się na proteinazie (EC.3.4.2x.xx)
