Destiller

Etykieciarka automatyczna do słoików

Kod produktu: W4086
Dostępność: Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
Urządzenie z pewnością przyda się w średnich i większych porzetwórniach owoców i warzyw. Dzięki niemu zobacz pełny opis
Cena brutto: 36 850
Cena netto: 29 959
Ten artykuł nie jest dostępny w naszym sklepie internetowym. W celu otrzymania niezobowiązującej wyceny, zachęcamy do złożenia zapytania za pomocą przycisku "Zapytaj o produkt". W przypadku dodatkowych pytań skontaktujemy się z Państwem, aby ustalić szczegóły.
OPIS

Urządzenie z pewnością przyda się w średnich i większych porzetwórniach owoców i warzyw. Dzięki niemu zaoszczędzimy bardzo dużo czasu.

Automatyczna etykieciarka przeznaczona jest do automatycznego naklejania etykiet samoprzylepnych na słoiki znacznie ułatwiając pracę przy oklejaniu napełnionych słoików. Urządzenie zostało przystosowane do pracy ze słoikami o pojemności od 250g do 1250g. Etykieciarka wyposażona jest w nowoczesne sterowanie mikroprocesorowe, czujnik fotoelektryczny sprawdzający położenie słoików oraz czujnik widełkowy-optyczny odpowiadający poza umiejscowienie etykiety. Wydajność naklejania etykiet na słoiki uzależniona jest od szybkości pracy dozownika.

Głównymi cechami etykieciarki są:

  • transporter słoików o regulowanej prędkości
  • prowadnice boczne słoików z regulowanym rozstawem
  • podajnik etykiet napędzany silnikiem krokowym
  •  pneumatyczny separator słoików
  •  etykietowanie słoików o pojemności od 250g do 1250g

Dane techniczne:

  • obsługiwane etykiety: samoprzylepne
  • maksymalna wysokość etykiety: 120mm
  • zewnętrzna średnica roli z etykietami: 240mm
  • wewnętrzna średnica tulejki z etykietami: 40-76 mm
  • ciśnienie robocze pneumatyki: 2-4 bara
  • prowadnice etykiet: nierdzewne, aluminiowo-poliuretanowe łożyskowane
  • zasilanie: 230V/50Hz
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.