Nowy 10-litrowy Braumeister PLUS jest wyposażony w płaszcz chłodzący i nowy system sterowania. Jego format jest tak poręczny, że urządzenie można używać nawet
Rozdrabniacz do jabłek i gruszek firmy Speidel.
Rozdrabniacz do owoców ziarnkowych można podłączyć do standardowego gniazdka 230 V. Duży zbiornik ułatwia napełnianie
Zbiornik ze stali nierdzewnej z płaszczem do fermentacji np. wina, piwa, cydru. Dostępne pojemności zbiornika: 60, 120, 240, 525 oraz 625 litrów.
Zbiornik
Zbiornik fermentacyjny stożkowy do piwa renomowanej firmy Speidel. Dostepna pojemnośc zbiornika od 300 do 20 000 litrów. Ciśnienie robocze do 3 bar.
Wyposażenie
Zbiornik transportowy przechylny ze stali nierdzewnej. Dostępne pojemności: 380, 550, 750, 1050 litrów. Zbiornik może służyć jako zbiornik maceracyjny. Po zakończonej maceracji
Zbiornik fermentacyjny z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością w kształcie jajka. Bardzo solidny. Wnętrze gładkie, łatwe w myciu. Zbiornik
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
Automatyczna liniowa etykieciarka do precyzyjnego etykietowania butelek do wina spokojnego oraz szampana i wina musującego. CDA R1000 Mix to automatyczna liniowa
Płyty filtracyjne 20x20 cm - ST3
Sterylne mikrobiologicznie płyty filtrujące do filtrowania w szczególności przed butelkowaniem. Prezentowane płyty (wkłady)
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.