Zbiornik do maceracji-fermentacji win czerwonych, macerator, SD-MGRL (horizontal) wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304.
Poziomy zbiornik fermentacyjny-maceracyjny
Skrzyniopaleta do zbioru i transportu winogron wykonana z bezpiecznego dla żywności tworzywa sztucznego - ciemnozielony PE zgodny z rozporządzeniem UE 1935/2004.
Zbiornik do fermentacji maceracji nastawów na wina czerwone z automatycznym systemem wymuszającym cyrkulację zawarości zbiornika za pomocą strumieni oczyszczonego
Rozdrabniacz do jabłek i gruszek firmy Speidel.
Rozdrabniacz do owoców ziarnkowych można podłączyć do standardowego gniazdka 230 V. Duży zbiornik ułatwia napełnianie
Zbiornik transportowy przechylny ze stali nierdzewnej. Dostępne pojemności: 380, 550, 750, 1050 litrów. Zbiornik może służyć jako zbiornik maceracyjny. Po zakończonej maceracji
Hydroprasa - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek i innych owoców.
Bardzo solidne wykonanie, wysokiej jakości materiały i prosta
Zbiorniki ze stali nierdzewnej renomowanego producenta SPEIDEL. Zbiorniki typu zamknietego do fermentacji lub przechowywania wina, cydru, miodu pitnego itd. Zbiorniki wyposażone w płaszcze.
CONTROL 2.0 to programowalny pojedynczy sterownik zbiornika, dzięki któremu możesz precyzyjnie kontrolować czas i temperaturę fermentacji z maksymalnie 5 fazami.
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.