LALLEMAND DISTILLING
DistilaMax™ MW został specjalnie wybrany ze względu na swoją zdolność do fermentacji maltozy, maltotriozy i innych cukrów z surowca słodowego jęczmienia. Szczep ten

DistilaMax® XP to Saccharomyces cerevisiae var.diastaticus, który został specjalnie wyselekcjonowany ze względu na zdolność do fermentacji maltozy, maltotriozy i innych

DistilaMax® GW to aktywne drożdże suszone zalecane do stosowania przy produkcji whisky zbożowej poprzez fermentację brzeczki z pszenicy lub kukurydzy. Nadaje się również do

DistilaMax® NT jest powszechnie stosowany w Szkocji, gdzie szczep ten został wyselekcjonowany szczególnie ze względu na zdolność do fermentacji maltozy, maltotriozy

DistilaMax® RM szczep drożdży wyselekcjonowany na Karaibach do stosowania w produkcji rumu ze świeżego soku z trzciny cukrowej, w tym rumu rolniczego (rhum

DistilaMax® CN szczep drożdży Saccharomyces cerevisiae wyizolowany przez Universidade Federal de Minas Gerais w Brazylii. Ze względu na zdolność do działania ze świeżym

DistilaMax® AG doskonale fermentuje fruktozę i działa w szerokim zakresie pH. Efektem jest dobra kinetyka fermentacji, niska zawartość cukru resztkowego i wysoka

DistilaMax® LS został wyselekcjonowany do fermentacji owoców i innych substratów fruktozowych; wykazuje szeroki zakres temperatur fermentacji, także niskich, działa

Drozżdże DistilaMax® TQ zostały wyselekcjonowane specjalnie ze względu na swoją zdolność do fermentacji glukozy i fruktozy w warunkach dużego

Drożdże wyselekcjonowane z melasy do stosowania w produkcji rumu i innych napojów alkoholowych na bazie melasy. DistilaMax® SR został wybrany przez UNGDA (Union

DistilaMax® HT to aktywne drożdże suszone przeznaczone do stosowania w wielu typach fermentacji napojów lakoholowychb a szczególnie nadają się do surowców na
