Destiller

Monoblok półautomatyczny, do korkowania win musujących, cydrów oraz piw ze stacją do wiązania koszyczków drucianych, Caveablock 500

Producent:
monoblok półauitomatyczy do korkowania win musujących, szampana, cydru korkiem naturalnym oraz zakręcania zobacz pełny opis
OPIS

monoblok półauitomatyczy do korkowania win musujących, szampana, cydru korkiem naturalnym oraz zakręcania koszyczków drucianych. Może być stosowany do butelek szklanych  o średnicy od 55 do 115 mm i maksymalnej wysokości 375 mm. 

Moduł do korkowania, wykonany ze stali nierdzewnej i wyposażony w osłony zabezpieczające, nadaje się do korkowania butelek szklanych korkiem naturalnym.

Maksymalna średnica korka - 30 mm. 
Maksymalna wysokość korka - 52 mm.

Wydajność: do 500 butelek/h. 

Zakręcarka do koszyczków służy do zakręcania drucianych koszyczków. 

Urządzenie  w całości wykonany ze stali nierdzewnej, tworzyw sztucznych dopuszczonych do kontaktu z żywnością oraz odpowiednich stopów stali. Wszystkie elementy maszyny są dostępne w celu ułatwienia czyszczenia i konserwacji, gwarantując tym samym długotrwałe użytkowanie.

Maszyna wyposażona jest w osłony bezpieczeństwa oraz posiada certyfikat zgodności z przepisami EU.

Do prawidłowego działania urządzenia niezbędny jest kompresor sprężonego powietrza o mocy 6 bar.

 

 

Do tego produktu polecamy
Inne produkty tego producenta
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.