Wydajność: 2500 kg/h
Prędkość taśmy: regulowana
Moc zainstalowania: 5,5 kW
Dysze myjące: tak
Szerokość taśmy podajnika: 400 mm
Dmuchawa boczno- kanałowa: opcja
Moc
Pasteryzator przeznaczony jest do termicznej obróbki soków owocowych oraz przecierów — wyciśnięty wcześniej sok zostaje podany do zbiornika buforowego, skąd
Prasa taśmowa do owoców i warzyw
Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy taśmą polipropylenową, która przechodzi przez specjalne walce prasujące
Prasa taśmowa do owoców i warzyw
Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy taśmą polipropylenową, która przechodzi przez specjalne walce prasujące
Pasteryzator przeznaczony jest do termicznej obróbki soków owocowych oraz przecierów — wyciśnięty wcześniej sok zostaje podany do zbiornika buforowego, skąd
Prasa taśmowa do owoców i warzyw
Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy taśmą polipropylenową, która przechodzi przez specjalne walce prasujące
Pasteryzator przeznaczony jest do termicznej obróbki soków owocowych oraz przecierów — wyciśnięty wcześniej sok zostaje podany do zbiornika buforowego, skąd
Schładzacz tunelowy jest to urządzenie przeznaczone do schładzania produktu w opakowaniu ( butelki, worki bag in box) po rozlewie na gorąco ( hot filing).
Parametry
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.