Destiller

Nalewarka do worków Bag in Box SYMPATY

Producent:
Kod produktu: TOP 320
Dostępność: Dostawa w ciągu 30 dni
nalewarka do worków bag in box SYMPATY TOP 320 spełni Twoje potrzeby napełniania worków typu BIB o pojemności od 2 zobacz pełny opis
Cena brutto: 53 405
Cena netto: 43 419
Ten artykuł nie jest dostępny w naszym sklepie internetowym. W celu otrzymania niezobowiązującej wyceny, zachęcamy do złożenia zapytania za pomocą przycisku "Zapytaj o produkt". W przypadku dodatkowych pytań skontaktujemy się z Państwem, aby ustalić szczegóły.
OPIS

nalewarka do worków bag in box SYMPATY TOP 320 spełni Twoje potrzeby napełniania worków typu BIB o pojemności od 2 do 30 litrów, torebek Pouch o pojemności od 1,5 do 5 litrów i Cheertainerów  o pojemności od 3 do 20 litrów.

Wydajność:

BIB
3L - 300/320 worków/godzinę
5L - 270/290 worków/godzinę
10L - 220/240 worków/godzinę
15L - 180/200 worków/godzinę
20L - 155/180 worków/godzinę

Pouch
1.5L - 280/290 worków/godzinę
3L - 260/290 worków/godzinę


Czteroetapowa obsługa:

  • Ręczne usuwanie kranika
  • Rozpoczęcie cyklu (system DAS) z automatycznym usunięciem powietrza z worka, dozowaniem i dodawaniem azotu na końcu cyklu
  • Ręczne zamkniecie worka kranikiem
  • Automatyczne wypchnięcie napełnionego worka.

SYMPATY - bestseller łączący wszechstronność, wydajność i wygodę. 

 

Parametry techniczne:

Dopływ powietrza: 6 do 6,5 barów
Przepływ powietrza: 0,3 m³/h
Dopływ azotu: 0,5 do 1 bara
Przepływ azotu: zależnie od ostatecznej instalacji
Zasilanie: 3x400 V 50 Hz (3P+T)
Licznik impulsów (72 punkty na litr)
Podłączenie: wejście przez złącze męskie Æ Macon 40
Poziom hałasu < 85 db
Powierzchnia:
Głębokość : 920 mm
Wysokość : 1345 w dolnej pozycji
Szerokość : 640 mm
Waga : 85 kg (bez opcji)

 

Pliki do pobrania
Inne produkty tego producenta
Ostatnio przeglądane
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.