Opis produktu:
OenoPur jest preparatem w postaci proszku do stosowania zapobiegawczego w moszczu gronowym. W jego skład wchodzi wysoce czysta celuloza, PVPP, żelatyna
Trenolin® ProStab - enzymatyczna stabilizacja białek w winie.
Trenolin® ProStab działa na termolabilne chitynazy i białka taumatynopodobne, które odgrywają
Manualna etykieciarka do cylindrycznych butelek o średnicy od 50 do 120 mm. Urządzenie posiada system regulacji dzięki któremu etykiety naklejane są bardzo precyzyjnie.
CarboTec GE zapewnia wczesną i delikatną adsorpcję zanieczyszczeń w moszczu gronowym bez pogarszania aromatu. Jego zastosowanie to środek zapobiegawczy w celu usunięcia
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.