Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
Beczka z dębu francuskiego do fermentacji win czerwonych, demi-muid, 600 litrów. Beczkę można obracać wokół jej osi, co w efekcie umożliwia delikatne mieszanie jej
Wysokiej jakości beczki o dużej pojemności wykonana z dębu francuskiego renomowanego francuskiego producenta. beczka wyposażona w stojak oraz armaturę ze stali
SEGUIN MOREAU rozwija swoją wiedzę w zakresie produkcji różnego rodzaju zbiorników drewnianych od lat 70. XX wieku, okazując największy szacunek dla autentycznego,
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.