Podstawowym składnikiem Soft Drinków, słodzonych napjów gazowanych bezalkoholowych jest syrop cukrowy , który przygotowywany jest w zepole urządzeń zwanych Syrup
Urządzenie monoblokowe typu Premix firmy BLENDTECH to kompletny system do końcowego przygotowywania gazowanych napojów bezalkoholowych poprzez mieszanie przygotowanego wcześniej
Saturator odpowiedzialny jest poza wszelkie operacje związane z nasyceniem dwutlenkiem węgla napoju w celu uzyskania wody nasyconej CO2. Stopień nasycenia CO2 jest
Pasteryzator rurowy typu Flash HTST (wysoka temperatura w krótkim czasie) do soków oraz innych napojów bezalkoholowych ma poza zadanie utrwalenie termiczne
Systemy sterylizacji UHT są przeznaczone do sterylizacji napojów w temperaturze nawet 150°C. UHT (ang. Ultra-high temperature processing) – sterylizacja
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.
W dniach 13-19 września firma będzie zamknięta.
Prosimy o kontakt po 19 września.