Destiller

Pompa perystaltyczna AS

Producent:
Pompa do delikatnego transferu całych lub rozdrobnionych winogron, świeżego moszczu, wina, sfermentowanych wytłoków. Pompa zobacz pełny opis
OPIS

Pompa do delikatnego transferu całych lub rozdrobnionych winogron, świeżego moszczu, wina, sfermentowanych wytłoków. Pompa samozasysająca, praca na sucho, zmiana kierunku pracy, automatyczny czujnik ciśnienia, falownik do plynnej regulacji obrotów. Na życzenie pompa może zostać wyposażona w zbiornik, lej załadowczy ze śrubą transportową. Pompa z lejem załadowczym może działać w układzie z szypułkarką. Sterowanie radiowe.

 

TIPO
TYPE
TYPE
TYP
TIPO
MOTORE
MOTEUR
MOTOR
MOTORLEISTUNG
MOTOR
PORTATA
DEBIT
DELIVERY
FÖRDERMENGE
CAUDAL
RACCORDI
RACCORDS
FITTINGS
ANSCHLÜSSE
RACORES
DIMENSIONI
DIMENSIONS
DIMENSIONS
MASSE
MEDIDAS
PESO
POIDS
WEIGHT
GEWICHT
PESO
A B C D E F
AS 20 kW. 0,75
V. 400 - 50 Hz.
Hl/h 5 - 20 Ø 40 1000 800 450       Kg. 65
AS 50 kW. 1,5
V. 400 - 50 Hz.
Hl/h 5 - 65 Ø 40 930 1000 600       Kg. 140
AS 100 kW. 3,0
V. 400 - 50 Hz.
Hl/h 10 - 110 Ø 50 1050 1200 700       Kg. 230
AS 150 kW. 4,0
V. 400 - 50 Hz.
Hl/h 20 - 150 Ø 60 1050 1200 700       Kg. 250
AS 200 kW. 4,0
V. 400 - 50 Hz.
Hl/h 30 - 220 Ø 80 1400 1550 850       Kg. 410
AS 290 kW. 5,5
V. 400 - 50 Hz.
Hl/h 50 - 290 Ø 80 1400 1550 850       Kg. 460
AS 100 + TRA100 kW. 3 + 0,55
V. 400 - 50 Hz.
Ton/h 1 - 8 Ø 80 1850 1100 700 410 620 760 Kg. 270
AS 150 + TRA150 kW. 4 + 0,55
V. 400 - 50 Hz.
Ton/h 1 - 10 Ø 80 1850 1100 700 410 620 760 Kg. 290
AS 200 + TRA200 kW. 4 + 0,75
V. 400 - 50 Hz.
Ton/h 3 - 18 Ø 100 2300 1260 850 430 735 770 Kg. 460
AS 290 + TRA290
kW. 5,5 + 0,75
V. 400 - 50 Hz.
Ton/h 3 - 20 Ø 100 2300 1260 850 430 735 770 Kg. 510

Pliki do pobrania
Inne produkty tego producenta
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.