Pozostałe

Destiller
Fermentor SF6 do produkcji octów najwyższej jakości oraz zastosowań laboratoryjnych, o kwasowości do 15% . Wydajność fermentora:
Fermentor ma roczną
Łatwa produkcja octu najwyższej jakości w ciągu kilku dni z wykorzystaniem najnowszych technologii. Dzięki prezentowanemu urządzeniu produkcja octu jest bardzo prosta
Producent: BPOL
Enzym - kwaśna grzybowa proteaza do rozkładu białka w zacierach. BrennZyme Nitro Plus 2L to proteaza (enzym rozkładający białko) pracujący w kwaśnym pH typowym
Producent: BPOL
Podstawowy enzym do tłoczenia soków NFC.  BrenPect Ultra Color to spożywczy enzym pektolityczny produkowany metodą kontrolowanej fermentacji wyselekcjonowanego szczepu
Producent: SEGUIN MOREAU
Producent: TDD
Urządzenie jest przeznaczone do win musujących, do dekantacji dużych butelek.
Dzięki 2 standardowym butelkom (0,75 l) masz możliwość zdekantowania butelek:
Magnum
Producent: Letina
Destylator do olejków eterycznych wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304. Zestaw składa się z destylatora, chłodnicy oraz rozdzielacza. 
Pojemność destylatora: 15
3 666 Wysyłka w ciągu 14 dni
Producent: Devex
Instalacje ekstrakcyjne DEVEX DEVEX zdobył szerokie doświadczenie w projektowaniu, produkcji i montażu Instalacji Ekstrakcyjnych oraz urządzeń do ciągłego
Producent: TMCI Padovan
Rewolucyjny obrotowy filtr krzyżowy, przeznaczony do filtrowania pozostałości drożdży i chmielu. Odzysk filtratu do 95%. Pierwszy dynamiczny, obrotowy filtr krzyżowy
Producent: TMCI Padovan
Filtry typu Cross-Flow firmy Della Toffola nadają się do filtrowania piwa dzięki zastosowaniu innowacyjnego rozwiązania filtrującego poza pomocą membran ceramicznych, które
Producent: Della Toffola
Prawidłowo przeprowadzona filtracja poza pomocą ziemi okrzemkowej (mikro filtracja) pozwala na uzyskanie krystalicznie czystego piwa bez ingerencji w jego właściwości
Producent: Della Toffola
Filtr płytowy do wina oraz innych płynów spożywczych. Wielkość płyty filtracyjnej: 40 x 40 cm. Filtr zbudowany ze stali nierdzewnej AISI 304 lub 316 (na
Producent: Erbsloh
Silny enzym do przetwórstwa jabłek i gruszek 

Skoncentrowany, płynny preparat enzymatyczny (EC. 3.2.1.15) z Aspergillus niger do selektywnej degradacji
Producent: GG Technik
Wytwornica gorącej pary znajduje zastosowanie w małych i średnich winiarniach. Służy do sterylizacji filtrów, nalewarek, do wspomagania czyszczenia
Producent: Cargill
Cukier gronowy (glukoza krystaliczna, dextroza), producent: Cargill. Pakowana w worki o wadze 25 kg. 
Ułatwia start fermentacji, gwarantuje pełne
7 128 Wysyłka w ciągu 48 h
Producent: TMD
Specjalna kombinowana głowica zamykająca z możliwością regulacji momentu obrotowego, z dwoma ramionami wykonanymi w całości ze stali nierdzewnej, wyposażona
Producent: TMD
Solidna głowica zamykająca M14. • Wykonana z materiałów ze stali nierdzewnej najnowszej generacji
• Łożyska ze stali nierdzewnej 2RS
• System
Producent: TMD
Głowica zamykająca z sześcioma ramionami wykonana w całości ze stali nierdzewnej, wyposażona w zabezpieczenie No-Cap-No-Roll do zastosowań specjalnych i wykończenie
Producent: TMD
Specjalna, małogabarytowa głowica zakręcająca wykonana w całości ze stali nierdzewnej, wyposażona w zabezpieczenie No-Cap-No-Roll, do zamykania nakrętek aluminiowych od 12 [mm]
Producent: TMD
Głowica zamykająca z czterema niezależnymi zewnętrznymi sprężynami wykonana w całości ze stali nierdzewnej wyposażona w zabezpieczenie No-Cap-No-Roll do zamykania nakrętek
Grzałka do zbiorników IBC. Do umieszczenia w zbiornikach IBC z zakrętką NW 150 lub 225 Zakres regulacji: 5 – 40° Moc: 1000 W / 230 V Materiał: stal
3 336 Wysyłka w ciągu 14 dni
Grzałka elektryczna zanurzeniowa do podgrzewania wina, soków lub innych napojów. Wykonana ze stali nierdzewnej. Regulacja temperatury w zakresie od 0 do
1 594 Wysyłka w ciągu 14 dni
Capacity: 1000 L/h 7,5 kW Maximum temperature: 90 °C Two homogenizing phase: 1.: 200 bar, 2.: 50 bar Feeding pressure requested: 2 bar Voltage: 400 V Consumption of water: 70-90
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.