Pozostałe

Destiller
Szerokość siatki - 123 cm, długość 500 metrów. Siatka przeznaczona jest do ochrony winorośli przed ptakami.     
220 Wysyłka w ciągu 24 h
Producent: VinPilot
OPTYMALIZAJA PROCESU FERMENTACJI 
VinPilot® Brix stale monitoruje degradację cukru w zbiorniku. W ten sposób zawsze wiesz, w jakiej fazie fermentacji
Plastikowa skrzynka do zbioru winogron,  wykonana z bezpiecznego dla zdrowia polietylenu o wysokiej gęstości. Dużą zaletą tych skrzynek jest możliwość
40 Wysyłka w ciągu 24 h
Producent: Risso
Pistolet ze stali nierdzewnej do nalewania np. gorącego soku. Średnica zewnętrzna dyszy nalewającej 28 mm. Długość dyszy nalewającej: 175 mm. Gumowa nasadka (stożek)
629 Wysyłka w ciągu 24 h
Producent: Devex
Instalacje wyparne DEVEXDEVEX projektuje, buduje i sprzedaje kompletne linie produkcyjne: Naszymi kluczowymi technologiami są Instalacje Ekstrakcyjne do odzyskiwania ekstraktów,
Producent: Devex
Suszenie próżniowe i sublimacyjne Technologia suszenia próżniowego jest jedną z najbardziej ekonomicznych i delikatnych metod suszenia. Dzięki próżni
Producent: TMCI Padovan
Rewolucyjny obrotowy filtr krzyżowy, przeznaczony do filtrowania pozostałości drożdży i chmielu. Odzysk filtratu do 95%. Pierwszy dynamiczny, obrotowy filtr krzyżowy
Producent: TMCI Padovan
Minibrowar o wybiciu 1 hl,  to idealny rozwiązanie dla restauracji oraz gospodarstw agroturystycznych, które chcą zaoferować swoim klientom włane piwa.
Producent: TMCI Padovan
Minibrowar o wybiciu 2,5 hl, to idealny rozwiązanie dla restauracji oraz gospodarstw agroturystycznych, które chcą zaoferować swoim klientom włane piwa.
Producent: TMCI Padovan
Minibrowar o wybiciu 5 hl, to idealny rozwiązanie dla restauracji, minibrowarów oraz gospodarstw agroturystycznych, które chcą zaoferować swoim
Urządzenie do rehydratacji i propagacji drożdży to jednoblokowa konstrukcja zamontowana na kołach, zawierająca zintegrowany system zaprojektowany do automatycznego zarządzania
Producent: TMCI Padovan
Zewnętrzny moduł chmielenia na zimno przeznaczony do chmielenia na zimno pelletami lub szyszkami chmielu w fazie fermentacji lub dojrzewania.
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.