Bioreaktory

Destiller
Ten wszechstronny i wytrzymały model jest przeznaczony do różnorodnych zastosowań mikrobiologicznych, zarówno w sektorze winiarskim, jak i spożywczym
Ten wszechstronny i wytrzymały model jest przeznaczony do różnorodnych zastosowań mikrobiologicznych, zarówno w sektorze winiarskim, jak i spożywczym
Fermentor SF6 do produkcji octów najwyższej jakości oraz zastosowań laboratoryjnych, o kwasowości do 15% . Wydajność fermentora:
Fermentor ma roczną
Łatwa produkcja octu najwyższej jakości w ciągu kilku dni z wykorzystaniem najnowszych technologii. Dzięki prezentowanemu urządzeniu produkcja octu jest bardzo prosta
Producent: frutty
Prezentowane urządzenie służy do konwersji np wina, cydru lub innego napoju zawierającego alkohol etylowy w ocet w odpowiednich warunkach (temperatura, tlen) oraz przy
39 452 Produkt na zamówienie
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.