Producent: Erbsloh
Cydr: tak
Opis produktu
Oenoferm® C2 to wyselekcjonowane suche drożdże do fermentacji nastawów na bazie owoców lub skrobi np. ziemniaczanej. szybki start
Cydr: tak
Opis produktu
Oenoferm® C2 to wyselekcjonowane suche drożdże do fermentacji nastawów na bazie owoców lub skrobi np. ziemniaczanej. szybki start
Producent: Cargill
Cukier gronowy (glukoza krystaliczna, dextroza), producent: Cargill. Pakowana w worki o wadze 25 kg.
Ułatwia start fermentacji, gwarantuje pełne
Cukier gronowy (glukoza krystaliczna, dextroza), producent: Cargill. Pakowana w worki o wadze 25 kg.
Ułatwia start fermentacji, gwarantuje pełne
Producent: Naturalia
Organiczny krystaliczny cukier winogronowy - Organiczny rektyfikowany stały skoncentrowany cukier z moszczu winogron* Reprezentuje kompleks cukrowy naturalnie występujący
Organiczny krystaliczny cukier winogronowy - Organiczny rektyfikowany stały skoncentrowany cukier z moszczu winogron* Reprezentuje kompleks cukrowy naturalnie występujący
Producent: Naturalia
Krystaliczna fruktoza z winogron. Jest to autentyczna frakcja fruktozy monosacharydowej występującej w soku winogronowym. Występuje w postaci białych kryształów
Krystaliczna fruktoza z winogron. Jest to autentyczna frakcja fruktozy monosacharydowej występującej w soku winogronowym. Występuje w postaci białych kryształów
Producent: Naturalia
Krystaliczny monohydrat dekstrozy z winogron. Jest to autentyczna frakcja glukozy monosacharydowej obecnej w soku winogronowym. Występuje w postaci białych
Krystaliczny monohydrat dekstrozy z winogron. Jest to autentyczna frakcja glukozy monosacharydowej obecnej w soku winogronowym. Występuje w postaci białych
Producent: Naturalia
Skoncentrowany rektyfikowany moszcz z winogron – reprezentuje kompleks cukrowy naturalnie występujący w moszczu gronowym, składający się z glukozy (ok. 50%)
Skoncentrowany rektyfikowany moszcz z winogron – reprezentuje kompleks cukrowy naturalnie występujący w moszczu gronowym, składający się z glukozy (ok. 50%)