Drożdże, enzymy, dodatki
Glukoza, dextroza krystaliczna 1000 kg
Cukier gronowy (glukoza krystaliczna, dextroza), producent: Cargill. Pakowana w worki o wadze 25 kg.
Ułatwia start fermentacji, gwarantuje pełne
Ułatwia start fermentacji, gwarantuje pełne
Cena: 10 514
zł
Sprawdź
Spiriferm Arom 0,5 kg
Drożdże gorzelnicze Spiriferm Arom, to wyselekcjonowane drożdże intensyfikujące aromaty, do stosowania w gorzelnictwie.
SpiriFerm Arom to efektywnie fermentujące suszone drożdże
Cena: 171
zł
Sprawdź
Spiriferm 0,5 kg
Spiriferm to silnie fermentujące suche, czyste drożdże ze szczepu Saccharomyces cerevisiae. Charakterystyka fermentacyjna Spiriferm doskonale sprawdzają się podczas fermentacji
Cena: 143
zł
Sprawdź
Fructozym® APX
Silny enzym do przetwórstwa jabłek i gruszek
Skoncentrowany, płynny preparat enzymatyczny (EC. 3.2.1.15) z Aspergillus niger do selektywnej degradacji
Skoncentrowany, płynny preparat enzymatyczny (EC. 3.2.1.15) z Aspergillus niger do selektywnej degradacji
Oenoferm C2 0,5 kg
Opis produktu
Oenoferm® C2 to wyselekcjonowane suche drożdże do fermentacji nastawów na bazie owoców lub skrobi np. ziemniaczanej. szybki start
Oenoferm® C2 to wyselekcjonowane suche drożdże do fermentacji nastawów na bazie owoców lub skrobi np. ziemniaczanej. szybki start
BrennZyme HT-DS
Termostabilna α-amylaza, upłynnianie skrobi/zacieranie. 130 – 300 ml/t skrobi.
BrennZyme HT-DS jest wysoce termostabilną bakteryjną α-amylazą skutecznie
BrennZyme FAL
BrennZyme FAL Pleśniowa α-AMYLAZA dla przemysłu gorzelniczego i piwowarskiego.
BrennZyme FAL jest pleśniową α-amylazą, dostępną w postaci płynnej. Jest ona
BrennZyme GAF-T HC
BrennZyme GAF-T HC . GLUCOAMYLAZA do produkcji etanolu i syropów glukozowych. Enzym scukrzający.
BrennZyme GAF-T HC to wysokoskoncentrowana glukoamylaza produkowana
BrennZyme Nitro Plus 2L
Enzym - kwaśna grzybowa proteaza do rozkładu białka w zacierach.
BrennZyme Nitro Plus 2L to proteaza (enzym rozkładający białko) pracujący w kwaśnym pH typowym
BRENPECT Ultra Color
Podstawowy enzym do tłoczenia soków NFC.
BrenPect Ultra Color to spożywczy enzym pektolityczny produkowany metodą kontrolowanej fermentacji wyselekcjonowanego szczepu