Pomyślnie dodano do koszyka
Ilość:
Cena:
Razem:
W Twoim koszyku jest:
Razem:
Do darmowej wysyłki brakuje ci:

Fructozym® APX

Fructozym® APX
Producent: Erbsloh
Dostępność: Produkt na zamówienie

Silny enzym do przetwórstwa jabłek i gruszek 

Skoncentrowany, płynny preparat enzymatyczny (EC. 3.2.1.15) z Aspergillus niger do selektywnej degradacji hydrolizowanej pektyny w pulpie owoców ziarnkowych.

w skrócie:
Produkt:  skoncentrowana pektynaza
Zakres zastosowania:  przetrwarzanie owoców ziarnkowych
Cel:  zmniejszenie lepkości 

Cechy szczególne
Zoptymalizowana wydajność tłoczenia
Niskie uwalnianie osadów, w konsekwencji łatwe czyszczenie pras

Dozowanie
- 45 - 70 ml/1000 kg pulpy jabłkowej
- 60 - 90 ml/1000 kg pulpy gruszkowej

Opakowanie jednostkowe 10 kg

Pobierz arkusz danych technicznych, aby uzyskać informacje dotyczące temperatury i pH

Płatności Płatności Płatności