Pomyślnie dodano do koszyka
Ilość:
Cena:
Razem:
W Twoim koszyku jest:
Razem:
Do darmowej wysyłki brakuje ci:

Stacja dealkoholizacji, dealkoholizator piwa

Stacja dealkoholizacji, dealkoholizator piwa
Producent: Reda Separation
Dostępność:
Poleć produkt znajomemu Drukuj opis produktu

Stacja do częsciowej lub pełnej dealkoholizacji piwa.

Aby sprostać wymaganiom REDA oferuje bardzo elastyczną i wydajną technologię dealkoholizacji, która gwarantuje poszanowanie struktury i właściwości organoleptycznych  wina.

Dzięki doświadczeniu zdobytemu w zakresie kontrolowanego odparowywania próżniowego opracowano specjalną technikę destylacji frakcyjnej w niskiej temperaturze umożliwiającą częściową lub całkowitą dealkoholizację piwa. Proces obejmuje destylację w temperaturze + 15/16 ° C piwa poddawanego obróbce. System zapewnia odzysk frakcji aromatycznych. Technika ta jest szczególnie polecana do piw w trakcie lub pod koniec fermentacji, w tym samym zbiorniku fermentacyjnym. 

 

Stacja dealkoholizacji wina

Płatności Płatności Płatności