Przecieraczka do przecierania pomidorów lub owoców miękkich. Wydajność: 150 ~ 300 kg/h. Moc silnika 500 W. Waga urządzenia 17 kg. W standardzie przecieraczka
Przecieraczka do przecierania pomidorów oraz owoców miękkich np. na marmoladę, dżem. Wydajność: 150 ~ 350 kg/h. Moc silnika 600 W. Waga urządzenia 33 kg.
Przecieraczka do przecierania pomidorów oraz owoców miękkich np. na marmoladę, dżem. Wydajność: 150 ~ 380 kg/h. Moc silnika 1200 W. Waga urządzenia 25 kg.
Automatyczna zakręcarka do zatyczek aluminiowych, monopolowych ALEXA produkowanych przez grupę BORELLI, lidera w budowie systemów zamykających dla małych
Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania przede wszystkim warzyw oraz owoców z wyłączeniem owoców pestkowych np. śliwek, czereśni, wiśni. Doskonale sprawdza
TSM-2005 TO to półautomatyczna zakręcarka mechaniczna do zamykania butelek lub słoików zatyczka typu Twist-Off, z opadającą głowicą zakręcającą, bardzo łatwa
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki obrotowemu
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
Urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej. Gwarantuje całkowitego umycie mycia. Panel sterowania z timerem. Nadaje się do beczek o pojemności od 225 do 500
Dwukomorowy zbiornik do fermentacji i przechowywania wina oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej.
Zbiornik wyposażony jest
Myjka i podajnik łopatkowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w wannie myjącej
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.