Przecieraczka do przecierania pomidorów oraz owoców miękkich np. na marmoladę, dżem. Wydajność: 150 ~ 350 kg/h. Moc silnika 600 W. Waga urządzenia 33 kg.
Przecieraczka do przecierania pomidorów lub owoców miękkich. Wydajność: 150 ~ 300 kg/h. Moc silnika 500 W. Waga urządzenia 17 kg. W standardzie przecieraczka
Przecieraczka do przecierania pomidorów oraz owoców miękkich np. na marmoladę, dżem. Wydajność: 150 ~ 380 kg/h. Moc silnika 1200 W. Waga urządzenia 25 kg.
Saturator odpowiedzialny jest za wszelkie operacje związane z nasyceniem dwutlenkiem węgla napoju w celu uzyskania odpwiedniego nasycenia CO2. Stopień nasycenia CO2
Urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej. Gwarantuje całkowitego umycie mycia. Panel sterowania z timerem. Nadaje się do beczek o pojemności od 225 do 500
Ekonomiczny pasteryzator z nagrzewnicą elektryczną i wymiennikiem ciepła. Łatwy w obsłudze z ręczną regulacją przepływu. Dodatkowo termometr do monitorowania
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników.
Urządzenie do czyszczenia zbiorników R40 posiada obrotową głowicę natryskową 3D z zasięgiem
Popma śrubowa z zasobnikiem do transportu rozdrobnionych lub całych winogron. Popma może służyć także do transportu winogron po maceracji ze zbiornika do prasy.
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.