Pomyślnie dodano do koszyka
Ilość:
Cena:
Razem:
W Twoim koszyku jest:
Razem:
Do darmowej wysyłki brakuje ci:

Enzymy, Dodatki poprawiające tłoczenie

CelluMash 12,5 kg

CelluMash to długowłóknisty produkt celulozowy, który może być stosowany jako środek ułatwiający prasowanie przecierów owocowych o słabej strukturze. Zalety
Sprawdź

Fructozym® Ultra HPX

Fructozym® Ultra HPX. Ekstrakcja i upłynnianie surowców włóknistych.  Enzym pektolityczny (EC. 3.2.1.15) z Aspergillus niger do intensywnej maceracji
Sprawdź

ENZYM TRENOLIN ROUGE 1 kg ERBSLOH

TRENOLIN ROUGE jest wysoce aktywnym enzymem do wytwarzania win czerwonych. Wino przygotowane z użyciem preparatu ma intensywną czerwoną barwę i pełniejszy smak zabarwiony
Sprawdź

Enzym Trenolin Mash DF

Trenolin Mash 1 kg płynny pektoenzym, Innowacyjny kompleks enzymów do maceracji białych win, nie zawiera depsydazy. Opis produktu: Trenolin®Mash DF to wyjątkowo
Cena: 1 455 zł
Sprawdź

Enzym Trenolin Frio DF 1 kg, płynny pektoenzym

Trenolin Frio, to płynny pektoenzym Specjalny, efektywny płynny enzym pektolityczny, działający podczas maceracji oraz klaryfikacji w niskich temperaturach, nawet 5oC. Nie
Cena: 1 087 zł
Sprawdź

Fructozym® UF

Fructozym® UF Kompleks enzymatyczny pektynazy i proteazy kwasowej. Fructozym® UF to płynny, skoncentrowany enzym pektolityczny (EC. 3.2.1.15), wzbogacony arabanazą
Sprawdź

Frutase® EG Press

Frutase® EG Press Idealny preparat do tłoczenia jabłek.    W skrócie: Produkt: Płynny, wysokoskoncentrowany preparat enzymatyczny Zakres zastosowania:
Sprawdź

Czysty kwas askorbinowy (Witamina C)

Czysty kwas askorbinowy (witamina C), zapobiegający utlenianiu. e.Ascorbic to skutecznie działający środek redukujący tlen. Kwas askorbinowy zawiera grupę dienolową. Po utlenieniu grupa...
Sprawdź
Płatności Płatności Płatności