Enzymy, Dodatki poprawiające tłoczenie
CelluMash 12,5 kg
CelluMash to długowłóknisty produkt celulozowy, który może być stosowany jako środek ułatwiający prasowanie przecierów owocowych o słabej strukturze.
Zalety
Fructozym® Ultra HPX
Fructozym® Ultra HPX. Ekstrakcja i upłynnianie surowców włóknistych.
Enzym pektolityczny (EC. 3.2.1.15) z Aspergillus niger do intensywnej maceracji
ENZYM TRENOLIN ROUGE 1 kg ERBSLOH
TRENOLIN ROUGE jest wysoce aktywnym enzymem do wytwarzania win czerwonych. Wino przygotowane z użyciem preparatu ma intensywną czerwoną barwę i pełniejszy smak zabarwiony
Enzym Trenolin Mash DF
Trenolin Mash 1 kg płynny pektoenzym, Innowacyjny kompleks enzymów do maceracji białych win, nie zawiera depsydazy.
Opis produktu:
Trenolin®Mash DF to wyjątkowo
Cena: 1 455
zł
Sprawdź
Enzym Trenolin Frio DF 1 kg, płynny pektoenzym
Trenolin Frio, to płynny pektoenzym
Specjalny, efektywny płynny enzym pektolityczny, działający podczas maceracji oraz klaryfikacji w niskich temperaturach, nawet 5oC. Nie
Cena: 1 087
zł
Sprawdź
Fructozym® UF
Fructozym® UF
Kompleks enzymatyczny pektynazy i proteazy kwasowej.
Fructozym® UF to płynny, skoncentrowany enzym pektolityczny (EC. 3.2.1.15), wzbogacony arabanazą
Frutase® EG Press
Frutase® EG Press
Idealny preparat do tłoczenia jabłek.
W skrócie:
Produkt: Płynny, wysokoskoncentrowany preparat enzymatyczny
Zakres zastosowania:
Czysty kwas askorbinowy (Witamina C)
Czysty kwas askorbinowy (witamina C), zapobiegający utlenianiu.
e.Ascorbic to skutecznie działający środek redukujący tlen. Kwas askorbinowy zawiera grupę dienolową. Po utlenieniu grupa...