Pomyślnie dodano do koszyka
Ilość:
Cena:
Razem:
W Twoim koszyku jest:
Razem:
Do darmowej wysyłki brakuje ci:

Fructozym® UF

Fructozym® UF
Producent: Erbsloh
Dostępność: Produkt niedostępny
Fructozym® UF
Kompleks enzymatyczny pektynazy i proteazy kwasowej.
Fructozym® UF to płynny, skoncentrowany enzym pektolityczny (EC. 3.2.1.15), wzbogacony arabanazą i kwaśną proteazą.
 
W skrócie:
  • Produkt Płynny, skoncentrowany enzym pektolityczny
  • Zakres zastosowania: do soków owocowych
  • Cel:  Lepsza filtrowalność i stabilność
Cechy szczególne:
  • Poprawiona samodekantacja i stabilność soków owocowych bogatych w białko
  • Zwiększone natężenie strumienia podczas ultrafiltracji
  • Ulepszona barwa soków z dodatkiem pigmentów antocyjanowych
Dozowanie Sok jabłkowy (12 - 15°Bx): 20 - 30 mL/1000 L soku
Wiśnia: 40 – 60 mL/1000 L soku
 
Winogrona (białe): 40 ml/1000 l soku
 
Opakowanie: 10kg
Płatności Płatności Płatności