Pomyślnie dodano do koszyka
Ilość:
Cena:
Razem:
W Twoim koszyku jest:
Razem:
Do darmowej wysyłki brakuje ci:

Fructozym® Ultra HPX

Fructozym® Ultra HPX
Producent: Erbsloh
Dostępność: Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
Fructozym® Ultra HPX. Ekstrakcja i upłynnianie surowców włóknistych. 
Enzym pektolityczny (EC. 3.2.1.15) z Aspergillus niger do intensywnej maceracji przecierów owocowych i warzywnych oraz ekstrakcji wstępnie wytłoczonych wytłoków.
 
W skrócie:
  • Produkt skoncentrowany, płynne enzymy
  • Zakres zastosowania Przecier owocowo-warzywny
  • Cel Selektywna degradacja hydropektyny, brak dalszej maceracji
Cechy szczególne
  • Uwalnia rozpuszczalny w wodzie ekstrakt cukru z surowców roślinnych
  • Najlepsza wydajność w przetwarzaniu owoców ziarnkowych przy jednoczesnym tłoczeniu z największą wydajnością
  • Ukierunkowane odcięcie filtrujących gum pektynowych z owłosionych części pektyn owocowych w celu zapewnienia stałego przepływu filtra podczas filtracji z przepływem krzyżowym

Dozowanie:

  • Przecier jabłkowy/gruszkowy: 100 – 120 ml/t przecieru
  • Ekstrakcja wytłoków (owoce ziarnkowe): 100 – 140 ml/t (wytłoki: woda 50:50 w:w)
 
Warzywa korzeniowe (marchew czarna): 80 – 120 ml/t (wytłoki: woda 50:50 m/m)
 
Opakowanie jednostkowe 10 kg
Płatności Płatności Płatności