Napoje, Napoje gazowane, Soft drinki

Destiller
Producent: BLENDTECH
Pasteryzatory tunelowe służą do zapewnienia odpowiedniej obróbki termicznej produktów już napełnionych do pojemników o różnej
Producent: BLENDTECH
Podstawowym składnikiem Soft Drinków, słodzonych napjów gazowanych bezalkoholowych jest syrop cukrowy , który przygotowywany jest w zepole urządzeń zwanych Syrup
Producent: BLENDTECH
Urządzenie monoblokowe typu Premix firmy BLENDTECH to kompletny system do końcowego przygotowywania gazowanych napojów bezalkoholowych poprzez mieszanie przygotowanego wcześniej
Producent: BLENDTECH
Saturator odpowiedzialny jest poza wszelkie operacje związane z nasyceniem dwutlenkiem węgla napoju w celu uzyskania wody nasyconej CO2. Stopień nasycenia CO2 jest
Producent: BLENDTECH
Urządzenie monoblokowe do pasteryzacji i karbonizacji (nasycania dwutlenkiem węgla) soków, napojów, soft drinków. 
Producent: BLENDTECH
Pasteryzator płytowy typu Flash HTST (wysoka temperatura w krótkim czasie) do soków oraz innych napojów bezalkoholowych ma poza zadanie utrwalenie
Producent: BLENDTECH
Pasteryzator rurowy typu Flash HTST (wysoka temperatura w krótkim czasie) do soków oraz innych napojów bezalkoholowych ma poza zadanie utrwalenie termiczne
Producent: BLENDTECH
Systemy sterylizacji UHT są przeznaczone do sterylizacji napojów w temperaturze nawet 150°C.  UHT (ang. Ultra-high temperature processing) – sterylizacja
Producent: BLENDTECH
Urządzenia do mikrofiltracyji soków, napojów, naktarów, syropów, naparów od 10 do 500 hl/h, w wersji automatycznej lub ręcznej, wykonane są ze stali
Producent: BLENDTECH
Instalacja do ultrafiltracji jest specjalnie zaprojektowana dla producentów soków, napojów, soft drinków.  Dostępne wydajności od 5 do 60 t/h.
Producent: BLENDTECH
Urządzenie do aseptycznego rozlewu soków, napojów i innych produktów.  Aseptyczny rozlew jest kolejnym etapem po sterylizacji produktu.  
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.