Prasa taśmowa do produkcji soków owocowych i warzywnych. Charakteryzuje się wysoką wydajnością i niskimi kosztami eksploatacji. Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Na ramie
Wywrotnica ze stali nierdzewnej do kontenerów masowych, skrzyniopalet w rozmiarze (DxSxW = 1250x1200x970).
Dane techniczne:
Wysokość wyjścia owoców 845
Śrutownik do zbóż z dwoma napędzanymi, całkowicie utwardzonymi walcami (stop stali nierdzewnej), regulowaną szczeliną mlącą i standardowym separatorem magnetycznym.
De-stoning machine EP 500
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
Myjka i podajnik łopatkowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
Myjka i podajnik ślimakowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
Pasteryzator na olej opałowy o wysokiej wydajności Austriackiej firmy Voran. Wydajność urządzenia: 1000 l/h. Moc kotła olejowego 90 kW. Urządzenie może zostać dodatkowo
Śrutownik do zbóż z dwoma napędzanymi, całkowicie utwardzonymi walcami (stop stali nierdzewnej), regulowaną szczeliną mlącą i standardowym separatorem magnetycznym.
Prasa dwutaśmowa do produkcji soków owocowych i warzywnych. Charakteryzuje się wysoką wydajnością i niskimi kosztami eksploatacji. Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane
Młynek (rozdrabniacz) do owoców ziarnkowych, jagodowych lub warzyw z szybko wymiennymi tarczami ze stali nierdzewnej, z regulacją stopnia mielenia. Urządzenie wykonane jest ze
Śrutownik do zbóż z dwoma napędzanymi, całkowicie utwardzonymi walcami (stop stali nierdzewnej), regulowaną szczeliną mlącą i standardowym separatorem magnetycznym.
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.