Kotły warzelne do dżemów, konfitur, syropów

Destiller
Producent: Maurer GEP
Kocioł warzelny do powideł, dżemów itp. o pojemnosci: 120, 200 albo 300 litrów. Kocioł wyposażony w mieszadło oraz sterowanie temparaturą. Dane
Wybierz wariant:
Producent: Maurer GEP
Kocioł warzelny do powideł, dżemów itp. o pojemnosci: 120, 200 albo 300 litrów. Kocioł wyposażony w mieszadło oraz sterowanie temparaturą. Wnętrze kotła
Wybierz wariant:
Kocioł warzelny z mieszadłem znajduje różne zastosowania w wielu branżach przetwórstwa spożywczego w szczególności w przemyśle mięsnym do wytopu
Kocioł warzelny z mieszadłem znajduje różne zastosowania w wielu branżach przetwórstwa spożywczego: w przemyśle mięsnym do wytopu tłuszczu lub parzenia
Producent: Zottel
Parnik,  parowar, kocioł do gotowania na świeżym powietrzu, wykonany ze stali nierdzewnej odpornej na działanie wysokich temperatur. Kocioł można łatwo
Wybierz wariant:
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.