Urządzenie o dużej wydajności służące do oczyszczania soku z cząstek stałych. Wykonane ze stali nierdzewnej 1.4301 / AISI 304.
Wirówki talerzowe wykorzystywane są do
Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania przede wszystkim warzyw oraz owoców z wyłączeniem owoców pestkowych np. śliwek, czereśni, wiśni. Doskonale sprawdza
De-stoning machine EP 1000
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
Młynek (rozdrabniacz) do owoców ziarnkowych, jagodowych lub warzyw z szybko wymiennymi tarczami ze stali nierdzewnej, z regulacją stopnia mielenia. Urządzenie wykonane jest ze
Nalewarka do worków Bag in Box oraz butelek szklanych (sześć dysz) z elektronicznym systemem dozowania. Wykonana ze stali nierdzewnej. Urządzenie wyposażone w panel
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Na ramie
Profesjonalna, mobilna, wydajna tłocznia soku, której centralnym punktem, jest prasa taśmowa EBP 500 o wydajności 700 kg owoców na godzinę. Mobilna tłocznia soku, to zestaw
Wanna do świeżo wyciśniętego soku firmy Voran. Stworzona z myślą o pracy w układzie z prasą koszową tej samej firmy. Dzięki zastosowanej pompie świeży sok możemy
6-dyszowa nalewarka wykonana ze stali nierdzewnej 1.4301 / AISI 304. Urządzenie obsłuży szeroki zakres wysokości butelek oraz średnicy szyjki. Od 0,25 litra do 5 litrów
4-dyszowa nalewarka wykonana ze stali nierdzewnej 1.4301 / AISI 304. Urządzenie obsłuży szeroki zakres wysokości butelek oraz średnicy szyjki. Od 0,25 litra do 5 litrów
De-stoning machine EP 500
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.