Stalmont
Prasa taśmowa do owoców i warzyw
Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy taśmą polipropylenową, która przechodzi przez specjalne walce prasujące

Prasa taśmowa do owoców i warzyw
Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy taśmą polipropylenową, która przechodzi przez specjalne walce prasujące

Wydajność: 1500 kg/h
Prędkość taśmy: regulowana
Szerokość taśmy podajnika: 250mm
Dmuchawa boczno-kanałowa: opcja
Wymiary LxWxH:2950x700x2150
Moc zainstalowania: 3,5

Wydajność: 2000 kg/h
Prędkość taśmy: regulowana
Moc zainstalowania: 4,5 kW
Dysze myjące: tak
Szerokość taśmy podajnika: 350mm
Dmuchawa boczno- kanałowa: opcja
Moc

Wydajność: 2500 kg/h
Prędkość taśmy: regulowana
Moc zainstalowania: 5,5 kW
Dysze myjące: tak
Szerokość taśmy podajnika: 400 mm
Dmuchawa boczno- kanałowa: opcja
Moc

Wydajność: 3000 kg/h
Prędkość taśmy: regulowana
Moc zainstalowania: 7,5 kW
Dysze myjące: tak
Szerokość taśmy podajnika: 450mm
Dmuchawa boczno- kanałowa: opcja
Moc

Podgrzewacz pulpy. Wymiennik rurowy jest urządzeniem zbudowanym na zasadzie wymiennika typu „rura w rurze“. Medium grzewcze (gorąca woda) jest przygotowywane

Wywrotnica skrzyniopalet przeznaczenie do owoców i warzyw.
Maszyna wykonana z bardzo wytrzymałych materiałów i podzespołów, co

Prasa taśmowa do owoców i warzyw
Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy taśmą polipropylenową, która przechodzi przez specjalne walce prasujące

Prasa taśmowa do owoców i warzyw
Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy taśmą polipropylenową, która przechodzi przez specjalne walce prasujące

Pasteryzator przeznaczony jest do termicznej obróbki soków owocowych oraz przecierów — wyciśnięty wcześniej sok zostaje podany do zbiornika buforowego, skąd

Prasa taśmowa do owoców i warzyw
Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy taśmą polipropylenową, która przechodzi przez specjalne walce prasujące

Pasteryzator przeznaczony jest do termicznej obróbki soków owocowych oraz przecierów — wyciśnięty wcześniej sok zostaje podany do zbiornika buforowego, skąd

Pasteryzator przeznaczony jest do termicznej obróbki soków owocowych oraz przecierów — wyciśnięty wcześniej sok zostaje podany do zbiornika buforowego, skąd

Pasteryzator przeznaczony jest do termicznej obróbki soków owocowych oraz przecierów — wyciśnięty wcześniej sok zostaje podany do zbiornika buforowego, skąd

Kocioł warzelny
jest urządzeniem przeznaczonym do obróbki termicznej
produktów spożywczych np dżemów, powideł, syropów etc. Zamontowane mieszadło
