Saccharomyces Cerevisiae (bayanus), wyselekcjonowane we francuskim regionie Szampanii drożdże do produkcji win musujących. Nadają się szczególnie do fermentacji w butelkach.
Podstawowym składnikiem Soft Drinków, słodzonych napjów gazowanych bezalkoholowych jest syrop cukrowy , który przygotowywany jest w zepole urządzeń zwanych Syrup
Dozownik do napełniania produktów płynnych na przykład:
syropy, soki, wysokiej jakości oleje, likiery, octy i alkohole, soki owocowe, koktajle i napoje
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
Beczka z dębu francuskiego do fermentacji win czerwonych, demi-muid, 600 litrów. Beczkę można obracać wokół jej osi, co w efekcie umożliwia delikatne mieszanie jej
Monoblok przeznaczony do napełniania, zakręcania i etykietowania małych butelek, takich jak e-liquidy. Początkowo zaprojektowany dla przemysłu e-liquidów, E-Fill jest
4-dyszowa nalewarka wykonana ze stali nierdzewnej 1.4301 / AISI 304. Urządzenie obsłuży szeroki zakres wysokości butelek oraz średnicy szyjki. Od 0,25 litra do 5 litrów
Krystaliczna fruktoza z winogron. Jest to autentyczna frakcja fruktozy monosacharydowej występującej w soku winogronowym. Występuje w postaci białych kryształów
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.