Wkład szczelinowy do filtra kątowego. Szczelina typu FITO (FLOW IN TO OUT). Wysokośćc szczeliny od 0,01 do 3 mm. Stal nierdzewna AISI 316L. DIN DN 25- DIN DN 80.
Średnica wewnętrzna 26,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość/Wysokość 2.10 mm
MateriałVMQ/300 26,2-50,5-2,1 Clamp
GTIN - 5713332148741
Dopuszczenia FDA CFR21:
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Średnica wewnętrzna 38,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość / Wysokość 2,10
MateriałVMQ/300 38,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN- 5713332148788
Dopuszczenia FDA CFR21:
Średnica wewnętrzna 26,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość/Wysokość 2.10 mm
MateriałVMQ/300 26,2-50,5-2,1 Clamp
GTIN - 5713332148741
Dopuszczenia FDA CFR21:
Prawidłowo przeprowadzona filtracja poza pomocą ziemi okrzemkowej (mikro filtracja) pozwala na uzyskanie krystalicznie czystego piwa bez ingerencji w jego właściwości
zestaw do kontroli temperatury fermentacji w zbiorniku fermentacyjnym z elektrozaworem oraz czujnikiem temperatury PT1000 długość 6 m oraz transformatorem napięcia
Pasteryzator rurowy typu Flash HTST (wysoka temperatura w krótkim czasie) do soków oraz innych napojów bezalkoholowych ma poza zadanie utrwalenie termiczne
Pompa spożywcza wirnikowa do transportu soków, moszczów, wina, miodu pitnego itd. Złączki - DIN DN 25. Wydajność 2500 l/h. Moc zainstalowana: 0,75 kW, 1400 obr/m.
Kompaktowy i wydajny alembik z półautomatyczną kontrolą pracy. Destylator jest idealny do destylacji zacierów zbozowych oraz infuzji parowej przez kosz
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.