Kompleksowe rozwiązania Austriackiej firmy Voran GmbH do produkcji świeżych soków NFC (ang. not from concentrate) oraz przetwórstwa różnego rodzaju owoców i warzyw.
Efektywna fermentacja musi odbywać się w odpowiednich warunkach higienicznych i kontrolowanej temperaturze. Odpowiednio długie leżakowanie wina, miodu pitnego lub destylatów bardzo często warunkuje uzyskanie ich szlachetnego smaku. Wychodząc na przeciw najbardziej wymagającym miłośnikom sztuki winiarskiej, miodosytniczej, cydrowniczej oraz destylacji, zgromadziliśmy ofertę najwyższej klasy zbiorników do fermentacji, maceracji lub leżakowania - wyłącznie renomowanych producentów.
Wina musujące cieszą się rosnącym naintersowaniem w Polsce. Z myślą o winiarniach, które planują uruchomienie produkcji win musujących metodą klasyczną lub metodą charmat (zbiornikową) przygotowaliśmy ofertę niezbędnych urządzeń, zbiorników