Destiller

ENZYM TRENOLIN ROT 1 kg ERBSLOH

Producent:
Czerwone i różowe
Delikatna płynny enzym pektolityczny do wyrobu wina czerwonego oraz różowego. Trenolin® Rot DF jest wolny od depsydazy zobacz pełny opis
OPIS

Delikatna płynny enzym pektolityczny do wyrobu wina czerwonego oraz różowego. Trenolin® Rot DF jest wolny od depsydazy (esterazy cynamylowej).

Korzyści: 
Zwiększa wydajność tłoczenia pulpy/miazgi oraz znacznie polepsza wyrazistość koloru. 

Inne produkty tego producenta
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.