Pomyślnie dodano do koszyka
Ilość:
Cena:
Razem:
W Twoim koszyku jest:
Razem:
Do darmowej wysyłki brakuje ci:

Dożdże, dodatki winiarskie, enymy

Dwutlenek siarki SO2, Solution sulfureuse P15

Dwutlenek siarki (SO2) jest niezbędny do udanej fermentacji alkoholowej i stabilizacji wina.
Stężenie roztworu Sulphureuse P15 zawiera 150 g/L SO2 Charakterystyka Efekt
Sprawdź

Płatki dębowe, e.Bois

Płatki dębowe e.Bois® są wykorzystywane do optymalizacji właściwości organoleptycznych wina i poprawy jego garbnikowej struktury. Wspomagają również stabilizację koloru
Sprawdź

ErbiGel

Żelatyna spożywcza do redukcji polifenoli.  ErbiGel® to poddana obróbce kwasowej żelatyna (pochodzenia zwierzęcego) o jakości spożywczej. Wartość Bloom wynosi od 90
Sprawdź
Płatności Płatności Płatności