Producent: Erbsloh
Miód pitny: tak
Czyste, suche drożdże do fermentacji świeżych win Pinot. Podkreślają typowe cechy smaku odmianowego. Szczególnie polecane do Pinot noir, Pinot gris i Pinot
Miód pitny: tak
Czyste, suche drożdże do fermentacji świeżych win Pinot. Podkreślają typowe cechy smaku odmianowego. Szczególnie polecane do Pinot noir, Pinot gris i Pinot
Producent: IOC - Institut Oenologique de Champagne
Drożdze do win musujących wytwarzanych metodą klasyczną, LEVURE - IOC 18 - 2007, 500 g.
Drożdze do win musujących wytwarzanych metodą klasyczną, LEVURE - IOC 18 - 2007, 500 g.
Producent: Erbsloh
Saccharomyces Cerevisiae (bayanus), wyselekcjonowane we francuskim regionie Szampanii drożdże do produkcji win musujących. Nadają się szczególnie do fermentacji w butelkach.
Saccharomyces Cerevisiae (bayanus), wyselekcjonowane we francuskim regionie Szampanii drożdże do produkcji win musujących. Nadają się szczególnie do fermentacji w butelkach.
Producent: Naturalia
Krystaliczny monohydrat dekstrozy z winogron. Jest to autentyczna frakcja glukozy monosacharydowej obecnej w soku winogronowym. Występuje w postaci białych
Krystaliczny monohydrat dekstrozy z winogron. Jest to autentyczna frakcja glukozy monosacharydowej obecnej w soku winogronowym. Występuje w postaci białych
Producent: Naturalia
Organiczny krystaliczny cukier winogronowy - Organiczny rektyfikowany stały skoncentrowany cukier z moszczu winogron* Reprezentuje kompleks cukrowy naturalnie występujący
Organiczny krystaliczny cukier winogronowy - Organiczny rektyfikowany stały skoncentrowany cukier z moszczu winogron* Reprezentuje kompleks cukrowy naturalnie występujący
Producent: Erbsloh
Vitamon® Combi - kombinacja składników odżywczych dla bezpiecznej fermentacji. Produkty z serii Vitamon® wspierają dynamiczną aktywność fermentacyjną
Vitamon® Combi - kombinacja składników odżywczych dla bezpiecznej fermentacji. Produkty z serii Vitamon® wspierają dynamiczną aktywność fermentacyjną
Producent: Naturalia
Skoncentrowany rektyfikowany moszcz z winogron – reprezentuje kompleks cukrowy naturalnie występujący w moszczu gronowym, składający się z glukozy (ok. 50%)
Skoncentrowany rektyfikowany moszcz z winogron – reprezentuje kompleks cukrowy naturalnie występujący w moszczu gronowym, składający się z glukozy (ok. 50%)