Pomyślnie dodano do koszyka
Ilość:
Cena:
Razem:
W Twoim koszyku jest:
Razem:
Do darmowej wysyłki brakuje ci:

ENZYM TRENOLIN Super Plus 1 kg ERBSLOH

ENZYM TRENOLIN Super Plus 1 kg ERBSLOH
Producent: Erbsloh
Dostępność: Wysyłka w ciągu 24 h
Na magazynie: 1 szt
Czerwone, różowe, białe
Ilość:
Cena: 728
Cena netto: 592zł

Trenolin® Super Plus to wysoce aktywna płynna pektynaza, która zapewnia szybką degradację pektyny. Dzięki zastosowaniu preparatu czas tłoczenia (wyciskania) soku ulega znacznemy skróceniu, a wydajność tłoczenia wzrasta. W soku osiąga się szybką i zwartą sedymentację osadu, a kolejne etapy filtracji są znacznie efektywniejsze. 

Dawkowanie
Czerwone/Białe Winogrona: 8 ml/hL, Sok: 3 ml/hL, Wino: 5 ml/hL

Stosowanie
Optymalna temperatura stosowania preparatu: 15°C (59°F), ale Trenolin Super działa już w temperaturze 12°C (54°F). Im wyższa temperatura, tym bardziej aktywny enzym.

Dodaj do niewielkiej ilości soku/wina i dokładnie wymieszaj przed dodaniem do naczynia. 
Minimalny czas kontaktu to 1 godzina i dłuższy czas kontaktu jest korzystny.

Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym miejscu. 

Przesyłka kurierska od 27 zł
Pobranie od 35 zł
Płatności Płatności Płatności