Pomyślnie dodano do koszyka
Ilość:
Cena:
Razem:
W Twoim koszyku jest:
Razem:
Do darmowej wysyłki brakuje ci:

Doradztwo technologiczne

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą  drożdży, pożywek, enzymów oraz innych preparatów i dodatków niezbędnych w procesie np. maceracji, fermentacji, stabilizacji lub klarowania wina. Naszym klientom oferyjemy pełne wsparcie technologiczne w doborze drożdży oraz pozostałych dodatków winiarskich.

Płatki dębowe, e.Bois

Płatki dębowe e.Bois® są wykorzystywane do optymalizacji właściwości organoleptycznych wina i poprawy jego garbnikowej struktury. Wspomagają również stabilizację koloru
Sprawdź

ENZYM TRENOLIN ROT 1 kg ERBSLOH

Delikatna płynny enzym pektolityczny do wyrobu wina czerwonego oraz różowego. Trenolin® Rot DF jest wolny od depsydazy (esterazy cynamylowej). Korzyści: 
Sprawdź

Bentonit MostRein® PORE-TEC, 20 kg

Granulat bentonitu i węgla aktywnego

MostRein® PORE-TEC to granulat z węglem aktywowanym bentonitem do profilaktycznej, starannej obróbki rozgniecionych
Sprawdź

ErbiGel

Żelatyna spożywcza do redukcji polifenoli.  ErbiGel® to poddana obróbce kwasowej żelatyna (pochodzenia zwierzęcego) o jakości spożywczej. Wartość Bloom wynosi od 90
Sprawdź

ENZYM TRENOLIN ROUGE 1 kg ERBSLOH

TRENOLIN ROUGE jest wysoce aktywnym enzymem do wytwarzania win czerwonych. Wino przygotowane z użyciem preparatu ma intensywną czerwoną barwę i pełniejszy smak zabarwiony
Sprawdź
Płatności Płatności Płatności