Doradztwo technologiczne
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą drożdży, pożywek, enzymów oraz innych preparatów i dodatków niezbędnych w procesie np. maceracji, fermentacji, stabilizacji lub klarowania wina. Naszym klientom oferyjemy pełne wsparcie technologiczne w doborze drożdży oraz pozostałych dodatków winiarskich.
Płatki dębowe, e.Bois
Płatki dębowe e.Bois® są wykorzystywane do optymalizacji właściwości organoleptycznych wina i poprawy jego garbnikowej struktury. Wspomagają również stabilizację koloru
Dwutlenek siarki SO2, Solution sulfureuse P15
Dwutlenek siarki (SO2) jest niezbędny do udanej fermentacji alkoholowej i stabilizacji wina.
Stężenie roztworu Sulphureuse P15 zawiera 150 g/L SO2 Charakterystyka Efekt
Stężenie roztworu Sulphureuse P15 zawiera 150 g/L SO2 Charakterystyka Efekt