Pomyślnie dodano do koszyka
Ilość:
Cena:
Razem:
W Twoim koszyku jest:
Razem:
Do darmowej wysyłki brakuje ci:

Aparat do badania stopnia filtrowalności soku, wina

Aparat do badania stopnia filtrowalności soku, wina
Producent: DIEMME Enologia    Kod produktu: I.C.Lab 1000
Dostępność:
Poleć produkt znajomemu Drukuj opis produktu

Aparat do precyzyjnego badania stopnia filtrowalności soku, wina oraz innych płynów spożywczych. Filtrowalność definiuje się jako podatność cieczy na filtrację przez zespół filtrujący bez jego blokowania. Dzięki znajomości stopnia filtrowalności np. wina, wiemy jaki system filtracji/pozion filtracji należy zastosować aby uzyskać zakładany rezultat.  

Aparat  Lab 1000 może badać stopień filtrowalności soku, wina przed oraz po procesie filtracji. 
Analiza P.F.T (Pre-Filtra on Test) w prefiltracji cieczy realizowaną jest metodologią stworzoną przez DIEMME Enologia do oceny filtrowalności soków surowych i wina.

Analizę filtracji końcowej  przeprowadzana jest zgodnie z najbardziej rozpowszechnionymi międzynarodowymi standardami: I.C., I.CM., Vmax.

Przesyłka kurierska od 27 zł
Płatności Płatności Płatności