Oryginalne membrany do wszystkich modeli hydro-pras marki Lancman. W zależności od pojemności posiadanej prasy wybieramy membranę o odpowiedniej wielkości. Producent przewidział
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie, wysokiej jakości
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie, wysokiej jakości
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Hydroprasa - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek i innych owoców.
Bardzo solidne wykonanie, wysokiej jakości materiały i prosta
Podstawowym składnikiem Soft Drinków, słodzonych napjów gazowanych bezalkoholowych jest syrop cukrowy , który przygotowywany jest w zepole urządzeń zwanych Syrup
Prasa taśmowa do produkcji soków owocowych i warzywnych. Charakteryzuje się wysoką wydajnością i niskimi kosztami eksploatacji. Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane
Za pomocą szczotki do mulczowania MULTICLEAN XL można usuwać pędy i jednocześnie zwalczać chwasty w obszarze podcienia drzew owocowych bez ingerencji w strukturę gleby.
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.