Wózek ze stali nierdzewnej do zamocowania mieszadła firmy Kiesel.
Inne produkty tego producenta
Pompy mimośrodowe śrubowe należą do grupy pomp rotacyjnych wyporowych o zdolności samo-zasysania pompowanego medium.
Rotor pompy obraca się, a w skutek tego substancje
Pompa spożywcza wirnikowa do transportu soków, moszczów, wina, miodu pitnego itd. Złączki - G 1/2''. Wydajność 1200 l/h. Moc zainstalowana: 0,75 kW, 1400 obr/m.
Pompa wirnikowa IP15 G02 z bypassem firmt Kiesel. Pompa przeznaczona przede wszystkim do pompowania: soku, moszczu, wina itd. Wydajność: 7 500/15 000 l/h (pompa
Mieszadła KIESEL to poręczne i mobilne urządzenia do mieszania cieczy o lepkości wody w winiarniach, gorzelniach i przemyśle napojowym. Cztery różne rozmiary
Pompy mimośrodowe śrubowe należą do grupy pomp rotacyjnych wyporowych o zdolności samo-zasysania pompowanego medium. Wydajność: 400-1980 l/h (woda). Moc silnika 1,1 kW/400V/50Hz.
Pompa spożywcza wirnikowa do transportu soków, moszczów, wina, miodu pitnego itd. Złączki - DIN DN 25. Pompa dwubiegowa, wydajność: 2500/5000 l/h. Z baypassem. Moc
Pompa śrubowa, stałoobrotowa, Serii B, Kiesel.
Pompy mimośrodowe śrubowe należą do grupy pomp rotacyjnych wyporowych o zdolności samo-zasysania pompowanego medium.
Rotor pompy
Pompa śrubowa, dwubiegowa, Serii B, Kiesel.
Pompy mimośrodowe śrubowe należą do grupy pomp rotacyjnych wyporowych o zdolności samo-zasysania pompowanego medium.
Rotor pompy obraca
Rurowy wymiennik ciepła typu rura w rurze służy do realizacji zadań enologicznych związanych z termowinifikacją, np.: do szybkiego, przepływowego podgrzania lub schłodzenia
Seria pomp KIESEL FT została zaprojektowana do transportu produktów o wysokiej zawartości ciał stałych, zacieru, drożdży i ciasta filtracyjnego bez żadnych
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.