Zbiornik fermentacyjny z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością w kształcie jajka. Bardzo solidny. Wnętrze gładkie, łatwe w myciu. Zbiornik
Zbiornik do fermentacji maceracji nastawów na wina czerwone z automatycznym systemem wymuszającym cyrkulację zawarości zbiornika za pomocą strumieni oczyszczonego
Zbiornik fermentacyjny z ruchomą pneumatyczną pokrywą. Stal nierdzewna AISI 304, powierzchnia IIId (2R), marmurkowana na zewnątrz. Zbiornik stoi na trzech spawanych
Zbiornik fermentacyjny stożkowy do piwa renomowanej firmy Speidel. Dostepna pojemnośc zbiornika od 300 do 20 000 litrów. Ciśnienie robocze do 3 bar.
Wyposażenie
Zbiorniki ze stali nierdzewnej renomowanego producenta SPEIDEL. Zbiorniki typu zamknietego do fermentacji lub przechowywania wina, cydru, miodu pitnego itd. Zbiorniki wyposażone w płaszcze.
Nowy 50-litrowy Braumeister PLUS jest wyposażony w płaszcz chłodzący i nowy system sterowania. Jego format jest tak poręczny, że urządzenie można używać nawet
Hydroprasa - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek i innych owoców.
Bardzo solidne wykonanie, wysokiej jakości materiały i prosta
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.