Nowy 50-litrowy Braumeister PLUS jest wyposażony w płaszcz chłodzący i nowy system sterowania. Jego format jest tak poręczny, że urządzenie można używać nawet
Zbiornik ze stali nierdzewnej z płaszczem do fermentacji np. wina, piwa, cydru. Dostępne pojemności zbiornika: 60, 120, 240, 525 oraz 625 litrów.
Zbiornik
Hydroprasa - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek i innych owoców.
Bardzo solidne wykonanie, wysokiej jakości materiały i prosta
CONTROL 2.0 to programowalny pojedynczy sterownik zbiornika, dzięki któremu możesz precyzyjnie kontrolować czas i temperaturę fermentacji z maksymalnie 5 fazami.
Zbiornik fermentacyjny z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością w kształcie jajka. Bardzo solidny. Wnętrze gładkie, łatwe w myciu. Zbiornik
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania przede wszystkim warzyw oraz owoców z wyłączeniem owoców pestkowych np. śliwek, czereśni, wiśni. Doskonale sprawdza
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki obrotowemu
Automatyczna zakręcarka do zatyczek aluminiowych, monopolowych ALEXA produkowanych przez grupę BORELLI, lidera w budowie systemów zamykających dla małych
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Dozownik do napełniania produktów płynnych na przykład:
syropy, soki, wysokiej jakości oleje, likiery, octy i alkohole, soki owocowe, koktajle i napoje
FX-10 to półautomatyczna etykieciarka stołowa, która nakleja przednią i tylną etykietę podczas tego samego cyklu. Etykieciarka jest wyposażona dodatkowo
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.