Destiller

Zbiornik do fermentacji lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego

Producent:
Kod produktu: PZ tank
Ean:
Dostępność: Wybierz wariant
Czerwone, różowe, białe
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System zobacz pełny opis
Wybierz wariant:
100 litrów (PZ 100 A4) 2 204 1 792 Wysyłka w ciągu 14 dni
150 litrów (PZ 150 A5) 2 523 2 051 Wysyłka w ciągu 14 dni
200 litrów (PZ 200 A5) 2 650 2 154 Wysyłka w ciągu 14 dni
320 litrów (PZ 320 A6) 3 181 2 586 Wysyłka w ciągu 14 dni
400 litrów (PZ 400 A6) 3 293 2 677 Wysyłka w ciągu 14 dni
520 litrów (PZ 520 A7) 3 712 3 018 Wysyłka w ciągu 14 dni
620 litrów (PZ 620 A8) 4 036 3 281 Wysyłka w ciągu 14 dni
900 litrów (PZ 900 A10) 5 836 4 745 Wysyłka w ciągu 14 dni
1100 litrów (PZ 1100 A10) 7 063 5 742 Wysyłka w ciągu 14 dni
1500 litrów (PZ 1500 A11) 8 709 7 080 Wysyłka w ciągu 14 dni
2000 litrów (PZ 2000 A11) 9 825 7 988 Wysyłka w ciągu 14 dni
Cena brutto: 2 204
Cena netto: 1 792
OPIS

Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej wysokości, chroniąc wino przed stycznością z powietrzem. W komplecie z kranem spustowym oraz niezależną pokrywą z pneumatycznym systemem uszczelniającym.

Model Pojemność (litry) Ø (mm) H2 (mm) H1 (mm) H (mm) V1 V2 V3
PZ 100 A4 100 420 280 735 1015 3/8" 1/2" -
PZ 150 A5 150 510 280 735 1015 3/8" 1/2" -
PZ 200 A5 200 510 280 985 1265 3/8" 1/2" -
PZ 320 A6 320 637 280 985 1265 3/8" 1/2" 3/4"
PZ 400 A6 400 637 280 1235 1515 3/8" 1/2" 3/4"
PZ 520 A7 520 730 280 1235 1515 3/8" 1/2" 3/4"
PZ 620 A8 620 797 280 1235 1515 3/8" 1/2" 3/4"
PZ 900 A10 900 956 300 1235 1535 3/8" 1" 1"
PZ 1100 A10 1100 956 300 1485 1785 3/8" 1" 1"
PZ 1500 A11 1500 1116 300 1485 1785 3/8" 5/4" 5/4"
PZ 2000 A11 2000 1116 300 1985 2285 3/8" 5/4" 5/4"

PZ

Pliki do pobrania
Do tego produktu polecamy
Inne produkty tego producenta
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.