Destiller

Zbiornik do fermentacji lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego

Producent:
Kod produktu: PZ tank
Ean:
Dostępność: Wybierz wariant
Czerwone, różowe, białe
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System zobacz pełny opis
Wybierz wariant:
100 litrów (PZ 100 A4) 2 151 1 749 Wysyłka w ciągu 14 dni
150 litrów (PZ 150 A5) 2 462 2 002 Wysyłka w ciągu 14 dni
200 litrów (PZ 200 A5) 2 587 2 103 Wysyłka w ciągu 14 dni
320 litrów (PZ 320 A6) 3 105 2 524 Wysyłka w ciągu 14 dni
400 litrów (PZ 400 A6) 3 214 2 613 Wysyłka w ciągu 14 dni
520 litrów (PZ 520 A7) 3 624 2 946 Wysyłka w ciągu 14 dni
620 litrów (PZ 620 A8) 3 940 3 203 Wysyłka w ciągu 14 dni
900 litrów (PZ 900 A10) 5 697 4 632 Wysyłka w ciągu 14 dni
1100 litrów (PZ 1100 A10) 6 895 5 606 Wysyłka w ciągu 14 dni
1500 litrów (PZ 1500 A11) 8 501 6 911 Wysyłka w ciągu 14 dni
2000 litrów (PZ 2000 A11) 9 590 7 797 Wysyłka w ciągu 14 dni
Cena brutto: 2 151
Cena netto: 1 749
OPIS

Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej wysokości, chroniąc wino przed stycznością z powietrzem. W komplecie z kranem spustowym oraz niezależną pokrywą z pneumatycznym systemem uszczelniającym.

Model Pojemność (litry) Ø (mm) H2 (mm) H1 (mm) H (mm) V1 V2 V3
PZ 100 A4 100 420 280 735 1015 3/8" 1/2" -
PZ 150 A5 150 510 280 735 1015 3/8" 1/2" -
PZ 200 A5 200 510 280 985 1265 3/8" 1/2" -
PZ 320 A6 320 637 280 985 1265 3/8" 1/2" 3/4"
PZ 400 A6 400 637 280 1235 1515 3/8" 1/2" 3/4"
PZ 520 A7 520 730 280 1235 1515 3/8" 1/2" 3/4"
PZ 620 A8 620 797 280 1235 1515 3/8" 1/2" 3/4"
PZ 900 A10 900 956 300 1235 1535 3/8" 1" 1"
PZ 1100 A10 1100 956 300 1485 1785 3/8" 1" 1"
PZ 1500 A11 1500 1116 300 1485 1785 3/8" 5/4" 5/4"
PZ 2000 A11 2000 1116 300 1985 2285 3/8" 5/4" 5/4"

PZ

Pliki do pobrania
Do tego produktu polecamy
Inne produkty tego producenta
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.